Đorđe David nije jedini koji je doživeo stravičan incident Keba, Toni i Halid pokosili ljude na pešačkom


IZVOR: Republika/M.G. - 29.01.2024 | 08:00


Nije samo Đorđe David taj koji je imao saobraćajku sa kobnim ishodom, mnoge njegove kolege dele njegovu sudbinu

Foto: Republika.rs, E-stock
Đorđe David nije jedini koji je doživeo stravičan incident Keba, Toni i Halid pokosili ljude na pešačkom

Foto:  

Životi na točkovima usled velikog broja poslovnih obaveza, umor, ali i nepažnja drugih u sekundama su promenile sudbine mnogih koji ni danas ne mogu da se oporave od jezivih scena.

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK // Brak na neviđeno

Đorđe David

 

Iako je iskusan vozač koji često putuje svojim automobilom, Đorde David i njegova porodica prolaze kroz agoniju nakon što je pokosio ženu koja je šetala na putu, a koja je tragično izgubila život, međutim on nije jedini koga je zadesila ova tragična sudbina.

Foto: ATA Images

Toni Cetinski 

 

Toni: Nisam mogao pomoći čoveku, to ostane u glavi za celi život
Pre sedam godina automobilom marke Mercedes Toni Cetinski pregazio je čoveka koji je ležao na putu u jednoj nepreglednoj ulici u Rovinju.
- Ono što ti najviše ostane u sećanju je taj trenutak nesreće i činjenica da ništa nisam mogao da uradim da to izbegnem. Tu je i trenutak da nisam mogao pomoći čoveku. To je ono što će mi ostati u glavi ceo život - rekao je Cetinski koji je oslobođen krivice.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Dragan Kojić Keba 

 

Keba: Hvala Bogu devojka je živa i zdrava
Dragan Kojić Keba doživeo je šok kada je svojim Audijem oborio devojku na pešačkom prelazu, ali na svu sreću bez posledica.
- Ovim putem se i javno izvinjavam devojci i njenoj porodici. U velikom sam šoku, a najvažnije mi je da je devojka dobro. Bio sam sa njom i sa njenom porodicom sve vreme i hvala dragom Bogu da je devojka dobro, pregledana je i puštena kući. Ne znam šta bih rekao. Hvala na razumevanju-izjavio je Keba tada.

Foto: PrintscreenJutjub/PinkTV

Ivan Milinković

 

Ivan: Ne znam kako sam preživeo tu scenu i taj stres
Jezivu scenu svojevremeno je doživeo i Ivan Milinković nekadašnji član grupe „Legende" kada je udario staricu dok je išao u rikverc, a nakon udarca baka je završila u lokvi krvi.
- Ne znam kako sam preživeo tu scenu i taj stres. Ne interesuje me nikakva kazna, samo da je baka Ljubica dobro. Pitali smo se i ona i ja opet kako je došlo do nesreće?! Nosi i dalje tampone u nosu, a izgleda da će morati da uradi operaciju hrskavice-izjavio je on tada nakon što ju je posetio u bolnici.
Stresan slučaj dogodio se i Halidu Muslimoviću koji je udario devojku na Bežanijskoj kosi, ali na svu sreću nije bilo fatalnih posledica, te se sve završilo na lakšim povredama.

Foto: e-stock

Cakana sa suprugom Nebojšom

 

Cakanin muž usmrtio pešaka na licu mesta
Suprug Dragice Radosavljević Cakane, Nebojša je pre nekoliko godina udario pešaka u Sremčici koji je nakon tri nedelje borbe izgubio život. Nebojša je izneo detalje situacije navodeći kako je posle nesreće bio uz povređenog, kao i da se konstantno raspitivao o njegovom zdravstvenom stanju.
Kako je tvrdio tada, sve se dogodilo kada se vraćao s posla, u mračnom delu ulice. Njegov automobil je, kako je govorio, bio tehnički ispravan, a prema njegovim rečima alkotest je pokazao da nije imao alkohol u krvi.

BONUS VIDEO: