BILJANA SEČIVANOVIĆ PROSLAVLJA PUNOLETSTVO: Evo za koga stiže GOST IZNENAĐENJA!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 25.01.2024 | 10:30


Pevačica otkrila sve detalje velikog slavlja za 18. rođendan svog sina Matije, koje planira da organizuje u svom domu.

Foto: Promo foto
BILJANA SEČIVANOVIĆ PROSLAVLJA PUNOLETSTVO: Evo za koga stiže GOST IZNENAĐENJA!

Pevačica Biljana Sečivanović nedavno je otkrila najlepše vesti da njen sin Matija uskoro proslavlja svoj 18. rođendan. 

Ponosna mama, kako dalje kaže, već sprema veliko slavlje u njihovom domu.

- Napuniće u aprilu 18 godina i zakazali smo slavlje, već polako organizujem sve što treba. Svakako moram da povedem računa o svemu, tu će biti dosta drugara, dece, pa će konzumacija alkohola biti najveći problem. Poznavajući svoje dete, mislim da tu neće biti velikih problema, poznajem i njegove drugare, svi su dobra deca - otkrila je Biljana za Grand.

Foto: Promo foto

Biljana Sečivanović karijeru je započela u "Zvezdama Granda"

Pevačica ističe da je njen naslednik skroman i da nije tražio neki poseban poklon za svoje punoletstvo, ali će mu ona svakako prirediti jedno iznenađenje.

- Biće neki skroman poklon, već je položio vožnju i auto je dobio. Za taj rođendan će biti neki gost iznenađenja za koga on ne zna, to će biti poklon - zaključila je Sečivanovićka.

Inače, Biljana Sečivanović je pokazala da pored karijere, posvećuje pažnju i svojoj porodici, te da se i u domu jedne poznate ličnosti odvijaju posebni i emotivni trenuci.

Pevačica se pre mnogo godina pojavila u takmičenju "Zvezde Granda", gde je počela da gradi svoju muzičku karijeru, a jedan od ciljeva, kako je pričala, bio joj je da obezbedi svom sinu Mateju krov nad glavom. Dolazak u Beograd i "Grandova" scena promenili su Biljanin život iz korena, a danas ima mnogo razloga da bude ponosna zbog svega što je, kako bi se u narodu reklo, ostvarila sa svojih deset prstiju.

 

BONUS VIDEO: