ŠABANOVA UDOVICA SE SLOMILA POSLE GLASANJA: I dalje ne može da PREBOLI pokojnog supruga, otkrila šta Ilda sprema u njegovu ČAST! (VIDEO)


IZVOR: Republika/B. P. M. - 17.12.2023 | 14:00


Goca Šaulić obavila građansku dužnost, pa priznala koliko joj nedostaje Šaban!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić
ŠABANOVA UDOVICA SE SLOMILA POSLE GLASANJA: I dalje ne može da PREBOLI pokojnog supruga, otkrila šta Ilda sprema u njegovu ČAST! (VIDEO)

Nakon popularne pevačice Jelene Karleuše, na jedno glasačko mesto na Dedinju stigla je i Goca Šaulić, udovica pokojnog pevača Šabana Šaulića. Goca je stigla nasmejana na glasanje i rado ispozirala za predstavnike sedme sile.

 

 

Potom je ušla na glasačko mesto i vrlo brzo obavila svoju građansku dužnost, a zatim dala intervju za Republiku, gde se slomila zbog pokojnog supruga.

- Imam neke privatne obaveze, da se pojavim na rođendanu kod prijatelja, posle kod kuće. Praznici su za mene teški otkad Šabana nema. To je normalno. I praznici, slava, svi dani koje smo provodili zajedno, putovali... Ovih par godina su takve kakve jesu. Ove godine Ilda peva u jednom hotelu, pa ću izaći na Novu godinu - rekla je Goca, pa nastavila: POGLEDAJ GALERIJU

- Ilda je danas otišla u studio i kreće da radi na Šabanovim pesmama, aranžmanima. Ono što je Šaban otpevao nikad niko neće, ali ovo je njen glas, drugi aranžman. Bilo je suza u studiju - ispričala je ona za Republiku.

Podsetimo, danas se u Srbiji održavaju izbori za poslanike Skupštine Srbije i Skupštine Vojvodine, kao i lokalni izbori u 65 opština i gradova. Ovo su 14. parlamentarni izbori od uvođenja višestranačja u Srbiji, a na 8.273 biračkih mesta svoje pravo može da iskoristi 6.500.666 upisanih birača. Biračka mesta biće otvorena od 7.00 do 20.00 časova.

BONUS VIDEO: