UTERIVAČI DUGOVA PRESRELI BAKU PRASETA, PA MU NAPRAVILI SCENU USRED BEOGRADA: Jutjuber izradio saradnike, pa se hvatao za glavu! (VIDEO)


IZVOR: Republika/M. I. - 12.12.2023 | 12:00


Baka Prase je izradio saradnike za novac, pa im tražio drugu šansu.

Foto: E stok, Shutterstock
UTERIVAČI DUGOVA PRESRELI BAKU PRASETA, PA MU NAPRAVILI SCENU USRED BEOGRADA: Jutjuber izradio saradnike, pa se hvatao za glavu! (VIDEO)

Jutjuber i influenser, Bogdan Ilić, poznatiji javnosti kao Baka Prase, ne prestaje da niže skandale i svojim potezima iz dana u dan šokira javnosti. 

Sada je na društvenim mrežama osvanuo snimak, na kom Bogdan pregovara sa poslovnim saradnicima, a kojima duguje novac. Naime, oni su obavili razgovor sa njim i tražili mu obećani novac, a jutjuber se pravdao i hvatao za glavu. Neko je to sve vreme snimao, pa objavio, a ovaj snimak izazvao je lavinu komentara:

Foto: Printscreen/Jutjub

Baka Prase

 

- Kažu mi, brate, da nisi ispoštovao dogovor... - govorio je Bakin saradnik.

- Kako nisam, brate, dogovorili smo se 30% - odgovorio je Baka.

- Šta 30%, sad se praviš majmun? Rekli smo 40% - rekao je on.

- Pa, dao sam Marku - pravdao se Bogdan.

- Ma, kom Marku, ti i ja smo se dogovorili, tebra - nastavljao je njegov saradnik.

 

 

Na kraju razgovora, Bogdan je upitao koliko još duguje, a čini se da je postignut novi dogovor, s obzirom da nije ispoštovao reč, koju je prethodno dao saradnicima.

Mi smo povodom ovoga kontaktiralu Baku na broj poznat redakciji, ali odgovor i dalje nismo dobili.

Podsetimo, Anja Bla, poznata srpska jutjuberka, koja se nedavno uselila u luksuzni penthaus u Beogradu na vodi sa svojim dečkom, Bakom, podigla je veliku prašinu na društvenim mrežama kada mu je u jednom "lajvu" javno odbrusila.

Naime, Baka se busa i hvali avionima i kamionima, međutim, po svemu sudeći to nije istina, bar kako je istakla Blagojevićeva.

BONUS VIDEO: