DŽEJLU RAMOVIĆ SAVLADALE EMOCIJE! Pevačica usred nastupa zagrlila devojku: Volim te neopisivo! (FOTO)


IZVOR: Republika/A.N. - 11.11.2023 | 15:00


Na društvenim mrežama se pojavio snimak sa nastupa, ostavljena emotivna poruka!

Foto: Instagram.com
DŽEJLU RAMOVIĆ SAVLADALE EMOCIJE! Pevačica usred nastupa zagrlila devojku: Volim te neopisivo! (FOTO)

Džejla Ramović rasplamsala je sinoć atmosferu u Tuzli svojim energičnim nastupom pred hiljadama ljudi. U crnom miniću i čizmama, popularna pevačica je zablistala na bini i svojim pesmama, ali i hitovima kolega, priredila žurku za pamćenje. Posebno ludilo nastalo je kada je zapevala čuveni hit Aleksandre Prijović "Dam, dam, dam", zbog kog su svi počeli da skaču i pevaju sa njom uglas. Međutim, u jednom trenutku usledila je veoma emotivna scena.

Foto: Instagram.com

Džejla Ramović nastup Tuzla


Tokom celog koncerta, kako prenosi Grand, Džejla je imala podršku jedne devojke koja je bila smeštena u prvom redu. U pitanju je devojka koja vodi jedan od Džejlinih Instagram profila na društvenim mrežama i koja joj je dugogodišnji fan. Nakon što je pevanje došlo kraju, Džejla je čvrsto zagrlila devojku.

- Ovaj osećaj ne mogu rečima da opišem. Hvala ti jedina na svemu, volim te neopisivo. Još sam u šoku! Samo želim da kažem da sam ponosna što je moje srce izabralo tebe - poručila je pevačica što je sve dirnulo.

Foto: Instagram.com

Džejla Ramović nastup Tuzla

Džejlin nastup u Tuzli bio je jedan od najboljih do sada, a publika je uživala u svakom trenutku. Pored svojih pesama, pevačica je izvela i neke od najvećih hitova sa estrade, što je dodatno podiglo atmosferu. Na kraju koncerta, Džejla je zahvalila publici na podršci i najavila da se uskoro ponovo vraća u Tuzlu.

BONUS VIDEO: