UHAPŠEN SRPSKI PEVAČ: Isplivala slika iz zatvora!


IZVOR: Republika/A.N. - 12.09.2023 | 16:30


Fotografija šokirala sve njegove fanove!

Foto: instagram.com/ sreckokrecar
UHAPŠEN SRPSKI PEVAČ: Isplivala slika iz zatvora!

Danas je na društvenim mrežama osvanula slika pevača, Srećko Krečar, koja je na prvi pogled šokirala sve njegove pratioce na društvenoj mreži Instagram. Naime, pevač se slikao u zatvoru, u pratnji policajca.

Međutim, iako su se svi u trenutku zabrinuli, Sećko je objasnio da se radilo samo o snimanju za spot za njegovu novu pesmu koju je najavio.  POGLEDAJ GALERIJU

Srećko važi za jako traženog pevača za nastupanja po privatnim veseljima, a poznato je da je dobijao i brojne ponude za snimanje dueta od svojih mlađih kolega. 

Jeste, imao sam mnogo ponuda. Ja sam to naravno odbijao jer to nije bilo ni adekvatno pevanje, a ni adekvatna pesma. Bilo je i ponuda od nekih koji su imali dobre vokalne sposobnosti, ali to nije bilo to jer nam pesma prosto nije legla. Ne volim da snimim nešto tek da bih snimio – priznao je pevač, pa otkrio kako je došao do saradnje sa Adreanom Čekić. 

 

 

To je definitivno za mene i moju karijeru obeležilo ovu godinu. To je jedan megahit, no, malo mi je samo krivo što je izašao u februaru, a cela ova situacija oko korone je počela u martu. Pesma je postigla ogroman uspeh, ali mi je žao što nismo imali prilike da je pevamo na terenu i na nastupima. Nisam mogao da odbijem da snimim pesmu sa njom, ali nismo je uradili samo zbog prijateljstva, već zato što nam se pesma svidela i stvarno smo uživali dok smo je pevali – rekao je Srećko za 24 sedam.

BONUS VIDEO: