OVO JE RASTINA NOVA DEVOJKA: Anu Nikolić zamenio DECENIJU mlađom glumicom, grmi kako izgleda (FOTO)


IZVOR: P. R. - 04.08.2023 | 14:00


Mlada Marija Balaban osvojila je reperova srce nakon razvoda sa Anom Nikolić.

Foto: ST/ V. Lukić
OVO JE RASTINA NOVA DEVOJKA: Anu Nikolić zamenio DECENIJU mlađom glumicom, grmi kako izgleda (FOTO)

Reper Stefan Đurić Rasta juče je priredio svojoj naslednici Tari gala feštu povodom proslave 6. rođendana, a na njoj se pojavila i bivša supruga, pevačica Ana Nikolić, kao i roditelji, Drago i Slađana Đurić, međutim, od njegove nove izabranice nije bilo ni traga, ni glasa.

Naime, 12 godina mlađa glumica i manekenka Marija Balaban, koja je uspela da osvoji reperovo srce, u inostranstvu studira glumu i vrlo je popularna na društvenoj mreži TikTok, gde je prati veliki broj korisnike ove platforme. Ona na društvenim mrežama deli savete devojkama i napominje da treba da cene sebe. POGLEDAJ GALERIJU

Marija je, inače, prva devojka koju je Rasta predstavio javnosti otkad se razveo od Ane Nikolić. Njih dvoje su zajedno više od godinu dana, a vezu su započeli još dok je Đurić bio u kućnom zatvoru, a odnedavno navodno žive zajedno u njegovom stanu.

Podsećanja radi, reper dolazi iz ugledne porodice intelektualaca. Rasta je rođen 1989. godine u Prištini, a kao mali se preselio u Beograd. Njegov otac Drago Đurić je profesor klasične nemačke filozofije na Filozofskom fakultetu, a majka Slađana Đurić je profesorka na Fakultetu bezbednosti. Reper, koji je rođen na Kosovu i Metohiji, jednom prilikom je ispričao da je njegovo napuštanje rodnog mesta bilo dramatično za porodicu i njega.

Foto: M.M./ATAImages

Roditelji Stefana Đurića Raste

Ipak, snašao se u Beogradu i sada je uspešan muzičar za kojeg svi znaju. Rasta i Ana Nikolić rastali su se po rođenju ćerke Tare, a reper je nakon ljubavnog brodoloma sa bivšom suprugom sreću našao pored 12 godina mlađe devojke.

BONUS VIDEO: