ANA NIKOLIĆ BEŽI IZ BEOGRADA NAKON SKANDALA: Pevačica donela drastičnu odluku, menja život iz korena!


IZVOR: P. R. - 09.07.2023 | 09:20


Seli se u rodno selo kod Paraćina?!

Foto: ST/Nikola Mutić, Privatna arhiva
ANA NIKOLIĆ BEŽI IZ BEOGRADA NAKON SKANDALA: Pevačica donela drastičnu odluku, menja život iz korena!

Kako tvrdi blizak prijatelj Ane Nikolić, nakon svih skandala koji su je zadesili poslednjih nekoliko dana, pevačica planira da promeni život iz korena, a sve zbog snimka koji je nedavno ugledao svetlost dana, a na kojem se vide njene žive rane na licu.

Naime, prema rečima bliskog prijatelja, Ana je u potrazi za stručnjakom koji će joj pomoći da izleči svoju kožu, a u planu joj je navodno i selidba u rodno selo Donja Mutnica kod Paraćina.

Foto: instagram.com/ananikolicofficial

Ana Nikolić u Donjoj Mutnici

Nije Ana tek tako otišla u jeku afere u svoj rodni kraj koji obožava. Svesna je i sama da ima problem i da zbog sebe i deteta to mora da prevaziđe. U selu ima porodični dom koji želi da renovira i prilagodi ga svojim i ćerkinim potrebama. Ona želi tamo da živi neko vreme, jer veruje da baš tamo može da se oporavi i fizički i psihički. U Beograd će dolaziti samo po potrebi. Ana je trenutno u potrazi za stručnjakom koji će njen zdravstveni problem da reši na adekvatan način. Ne želi da rizikuje, već hoće da se prepusti dermatologu kojem će verovati, a koji će joj garantovati izlečenje, te će lekar biti razlog zbog kojeg će dolaziti u Beograd - kaže on i nastavlja:

Foto: Instagram/printscreen

Ana Nikolić lice

- Problem koji ima traje mesecima unazad. Ona je mazala kreme koje joj nisu uopšte pomogle. Slušala je pogrešne ljude i sada je definitivno odlučila da sebi pomogne na pravi način - završava sagovornik blizak pevačici za Kurir.

Inače, Nikolićeva je nedavno izašla pred medije i otvoreno se dotakla teme iz svog privatnog života, te priznala da joj cela situacija pala izuzetno teško.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ana Nikolić

- Predaja nije opcija! Odlično sam, što? Nisam ni znala kakvu podršku imam od ljudi. Kad ti Bog oduzme nešto... Da, delujem kao jaka žena, ali zapravo ume da bude i teško i naporno. Uvek sam dobro. Nemam prava da ne budem dobro. Takav je posao, tako je, prosto. Nikad nisam čitala komentare, da ih čitam, završila bih u "Lazi", gde ću svakako završiti, ima vremena - rekla je Ana nedavno.

BONUS VIDEO: