OLIVERA KOVAČEVIĆ SE OGLASILA ZA REPUBLIKU: Nakon vesti da je smenjena sa mesta glavnog urednika, evo šta kaže!


IZVOR: Republika/O. B. - 30.06.2023 | 19:53


Olivera Kovačević se oglasila za Republiku nakon što se pojavila vest da je smenjena sa mesta glavnog urednika zabavnog programa RTS-a.

Foto: Republika
OLIVERA KOVAČEVIĆ SE OGLASILA ZA REPUBLIKU: Nakon vesti da je smenjena sa mesta glavnog urednika, evo šta kaže!

Nakon informacije da je Olivera Kovačević smenjena sa mesta glavnog i odgovornog urednika zabavnog programa RTS-a, kontaktirali smo je kako bismo proverili ove navode.

Olivera se oglasila za Republiku, te ističe da nije smenjena, već da joj je istekao drugi mandat kao glavnog urednika zabavnog programa, a potom i prokomentarisala dolazak Sandre Perović, koja je došla na njeno mesto. 

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Olivera Kovačević

 

- Meni je istekao drugi mandat na mestu glavnog i odgovornog urednika zabavnog programa RTS-a. Jako me je obradovala vest da će nova glavna i odgovorna urednica biti Sandra Perović - izjavila je Olivera za Republiku, pa dodala:

Foto: Printskreen/Prva TV

Olivera Kovačević

 

- Zlonamerne objave člana Upravnog odbora, Predraga Azdejkovića da sam smenjena mogu da prokomentarišem na sledeći način - Ja ne mogu biti smenjena, jer mi je mandat upravo istekao, a to koliko zna svoj posao da radi pomenuti član Upravnog odbora, upravo govori kolika je neznalica i koliko mu nepripada mesto na kojem se nalazi. Azdejković i njegov šef, odnosno predsednik Upravog odbora RTS-a, mene ne mogu smeniti ni za tri života. 

BONUS VIDEO: