EMINA NEMA POJMA KO JE DIDI J: Ona u Srbiji ne postoji!


IZVOR: Goran DOLJANČEVIĆ - 02.06.2023 | 15:30


Emina Jahović ne zna ko je Didi J, pa ostala zbunjena na pitanje vezano za svoju koleginicu sa estrade.

Foto: ATA Images
EMINA NEMA POJMA KO JE DIDI J: Ona u Srbiji ne postoji!

Pop pevačica je preksinoć imala nastup u prestonici posle duže pauze kada su koncertne aktivnosti našem gradu u pitanju. Pevačica Dijana Janković, poznatija kao Didi J izjavila kako je ona dvojnica svetski popualrne glumice Penelope Kruz, a titulu njene dvojnice godinama je nosila upravo Emina Jahović:

- Mnogi misle da sam sestra Penelope Kruz. Pogotovo kad sam u Španiji misle da sam ili Penelope Kruz ili njena sestra i onda vrište kada me vide, a ja gledam šta se dešava. Naravno, to mi laska jer je Penelope jedna od najlepših žena svih vremena - rekla je Didi Džej u jednoj emisiji. Sada smo imali prilike da pitamo Eminu šta misli na ovu temu, ali ona je ostala zbunjena pomen imena Didi J:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Emina Jahović

- O kome se radi? - pitala je Emina kada smo je pitali šta misli o tome da ju je Didi J skinula sa trona dvojnice Penelope Kruz.

Foto: ATA Images

Didi Janković

Kada smo joj rekli puno ime i prezime, Emina se ipak prisetila da joj to ime odnekud zvuči poznato:

- A, Dijana Janković, je l' tako? Ima neko umetničko ime. Ja nju davno nisam videla. Živim u inostranstvu. Ne znam da je u Srbiji nešto radila. Možda jeste u inostranstvu - rekla je Emina, ali izbegla je da komentariše da ona više nije dvojnica glumice Penelope Kruz.

BONUS VIDEO: