RASPLAKALA I NAJHLADNIJE DUŠE! Nina Badrić donela DRASTIČNU odluku posle smrti oca, njena uspomena slama srca! (FOTO)


IZVOR: Republika/B. P. M. - 18.04.2023 | 19:30


Popularna pevačica i dalje ne može da preboli njegovu smrt!

Foto: ST/Nebojša Mandić
RASPLAKALA I NAJHLADNIJE DUŠE! Nina Badrić donela DRASTIČNU odluku posle smrti oca, njena uspomena slama srca! (FOTO)

Pevačica Nina Badrić često deli porodične slike sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram. Ona obožava da prikaže svoje zajedničke uspomene sa majkom, a svake godine u znak sećanja postavi i sliku sa ocem Simom. Sima je preminuo 2014. godine, a pevačica ga se danas prisetila.

Okačila je zajedničku fotografiju, koju je uramila i ocu posvetila pesmu i reči "Uvek i zauvek". Nina je dopisala i "Tata" i stavila emotikon srca.

Foto: Instagram.com/badrich

Nina Badrić i otac Sima

Pevačica često pominje svog oca, a ne krije da se zbog njegove smrti povukla iz javnosti i da dugo nije imala snage da stane na scenu. Jednom prilikom je ovo priznala na društvenim mrežama:

- Najbolji čovek kog sam ikada upoznala bio je moj tata. Bio mi je najveća podrška u svemu bio je sama dobrota i čovek blagih reči i mekog srca. Jako puno mi nedostaje... Da ćutimo prošetamo parkom ili da mi bane ujutru u stan skuva kafu i čeka da se probudim.. Uvek mi je ponos kad mi kažu da sam ista tata. Tata, neopisivo te voli tvoja 'vredna pčelica'... Dok se ne sretnemo jednom, opet čuvam te u svemu - napisala je Nina jednom prilikom.

Foto: Instagram.com

Nina Badrić

BONUS VIDEO: