LETE ŠUŠKE SA SVIH STRANA: Janu kitili novčanicama, ona sve predala Dijamanti bendu!


IZVOR: Republika/O. B. - 06.04.2023 | 11:07


Mlan Milošević nedavno je priredio opšte narodno veselje povodom rođendana na kojem je prisustvovalo pola estrade.

Foto: Privatna arhiva
LETE ŠUŠKE SA SVIH STRANA: Janu kitili novčanicama, ona sve predala Dijamanti bendu!

Bivši voditelj Zadruge Milan Milošević, kao i prethodnih godina, pobrinuo se da svi gosti budu ispoštovani, a posebno muzika.

Već četiti godine na njegovim privatnim veseljima svira njegov omiljeni "Dijamanti bend" čiji rad izuzetno poštuje. Članovi benda svirali su 8 sati bez pauze, a ludnica je krenula kada su se brojni pevači latili mikrofona. S druge strane, muzičari su slavljenika počastili besplatnom svirkom za rođendanski poklon, ali zato su zaradili deset puta više od regularnog honotara jer su novčanice letele sa svih strana.

Foto: instagram.com/milanmilosevic_official

Milan Milošević rođendan

 

Kada je Jana Todorović zapevala, bašiša je bilo na pretek. U jednom momentu, pevačici je jedan gost u ruke dao preko 500 evra, a ona je taj isti novac predala u ruke pevaču benda Mladenu Rosiću.

Pored Jane, atmosferu do usijanja dovele su Vanja Mijatović, Sandra Afrika, Jovana Tipšin, Maja Marijana, Katarina Živković, Vanesa Šokčić, Nada Obrić, Rada Manojlović, Aleksandra Mladenović i drugi koji su došli da se vesele kod Miloševića. POGLEDAJ GALERIJU

 

Milan se čak u intervjuima našalio da će Dijama tima ubuduće uzimati 30 posto od narednih slavlja jer su njegovi gosti prilično darežljivi.

BONUS VIDEO: