"I MARINI BI TO BILO DRAGO..." Futa Radulović nakon stravičnih tragedija ispunio jednu od POSLEDNJIH ŽELJA pokojne hitmejkerke, tiče se i DŽEJA!


IZVOR: Republika - 29.03.2023 | 12:40


Aleksandar Futa Radulović nakon pauze od više od dve godine vraća se na velika vrata.

Foto: ST/D. KADIĆ, ATAImages
"I MARINI BI TO BILO DRAGO..." Futa Radulović nakon stravičnih tragedija ispunio jednu od POSLEDNJIH ŽELJA pokojne hitmejkerke, tiče se i DŽEJA!

Biografski film "Nedelja", koji će se baviti životom pokojnog Džeja Ramadanovskog  počeo je da se snima pre dve nedelje, a sada isplivavaju i novi detalji ovog projekta, koje produkcija drži u strogoj tajnosti.

Naime, kako se saznaje, deo ovog filma biće i Aleksandar Futa Radulović, koji se ovim filmom vraća na velika vrata, posle dve porodične tragedije koje je doživeo u prethodnom periodu - gubitka supruge i čuvene hitmejkerke Marine Tucaković i sina Milana Laće Radulovića.

Foto: ST/Vladimir Lukić, E-stock/M. RAFAILOVIĆ

Aleksandar Futa Radulović ostao bez sina Laće i žene Marine Tucaković

Kompozitor je ovu informaciju potvrdio za medije i objasnio o čemu se tačno radi, a istakao je i da su data autorska prava na pesme njegove pokojne supruge Marine Tucaković.

Sve je regulisano što se tiče prava još odavno. Čak sam se i ja angažovao oko muzike za neke delove ovog filma. Malo se vraćam. I Marini bi to bilo jako drago - poručio je ljubazno Futa za Kurir, a na pitanje kako je, istakao je da je dobro koliko može da bude i da radi nešto pomalo.

Foto: ATA Images

Džej Ramadanovski film "Nedelja"

Podsetimo, kako su mediji već preneli, Džeja u jednom periodu života tumačiće i Husein Alijević, poznatiji kao Husa iz nekadašnje popularne dens grupe "Bit strit".

BONUS VIDEO: