"SRAMOTA ME JE DA IZAĐEM NA ULICU ZBOG NJE" Majka Anite Stanojlović van sebe zbog ćerkine VRELE AKCIJE sa Matorom: Ja to ne mogu da podržim! (FOTO)


IZVOR: Republika - 13.01.2023 | 23:20


Iako je u "Zadruzi" bila intimna samo sa muškarcima, Anita Stanojlović je nedavno šokirala javnost prisnim odnosom sa Jovanom Tomić Matorom.

Foto: printscreen/RTV Pink
"SRAMOTA ME JE DA IZAĐEM NA ULICU ZBOG NJE" Majka Anite Stanojlović van sebe zbog ćerkine VRELE AKCIJE sa Matorom: Ja to ne mogu da podržim! (FOTO)

Rijaliti učesnica Anita Stanojlović u "Zadruzi 6" imala je odnos s dvojicom muškaraca, a onda je nedavno sve ostavila bez teksta zbog intimne veze sa Jovanom Tomić Matorom, što je, kako se saznanje, njenu majku potpuno slomilo. Inače, Anita kod kuće ima i maloletno dete što situaciju čini težom. Podsećanja radi, ona je na početku imala odnos s Markom Markovićem i sa Lazarom Čolićem Zolom, a sada je izgleda odlučila da pređe na žene.

Predigra vreloj akciji ispod pokrivača počela je još u diskoteci, gde su se Anita i Matora ljubile naočigled cimera. Nakon toga, devojke su prešle u izolaciju, a koliko su se zanele, svedoči činjenica i da im u tom trenutku nije smetalo prisustvo Aleksandre Nikolić koja je ležala u krevetu pored njih. POGLEDAJ GALERIJU

Anita je kasnije Milici Veselinović do detalja opisala kako ju je Matora zadovoljavala i koliko je uživala u tome, te da nije mogla ni da zamisli da odnosi sa ženom mogu biti toliko uzbudljivi.

- Čim sam bila sa Jovanom, to znači da je bio haos. Top je osećaj, a bilo mi je bolje s Matorom nego sa muškarcem. Mislim da će me majka izbaciti iz kuće i da mi je već spakovala stvari - pričala je Anita kroz smeh Milici, koju je zanimalo kako izgleda s*ks dve žene.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora Zadruga 6

- Nisam ni ja znala kako izgleda s*ks sa ženom, ali sam uživala. Naša energija je bila nestvarna. Legle smo da spavamo, onda smo Matora i ja počele, a Aleksandra je izašla iz sobe jer joj je bilo neprijatno. Znam da nismo normalne, ali nemam osećaj kao da je to nešto bitno jer u s*ks računam samo kada sam s muškarcem - pričala je tada Anita Milici koja ju je šokirano slušala.

Sa druge strane, njena majka Angelina je izuzetno razočarana ponašanjem svoje ćerke u rijalitiju, a kako je rekla, zbog odnosa koji je imala sa Matorom sada ne može ni na ulicu da izađe.

Foto: Republika

Anita Stanojlović Zadruga 6

- Ne želim da pričam o Anitinom ponašanju u "Zadruzi", a kamoli o njenom odnosu s Matorom. Sramota me je da izađem na ulicu zbog nje. Nisam je podržala da uđe u "Zadrugu", a njeno ponašanje tek ne mogu da razumem niti da podržim - poručila je kratko Anitina majka za Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: