STOJA SE SELI IZ SRBIJE? Pevačica donela ŠOK odluku, odlučila da živi kod suseda, a evo gde planira da pazari LUKSUZNU kuću!


IZVOR: Republika - 14.12.2022 | 10:30


Stojanka Novaković Stoja kuću na Bežaniskoj kosi planira da zameni nekretninom na moru

Foto: ATA Images
STOJA SE SELI IZ SRBIJE? Pevačica donela ŠOK odluku, odlučila da živi kod suseda, a evo gde planira da pazari LUKSUZNU kuću!

Poznata pevačica Stojanka Novaković Stoja već neko vreme navodno traži luksuznu kuću u Puli, koju planira da kupi kako bi tamo nastavila život. 

Pevačica već poseduju kuću na Bežanijskoj kosi koju je izdavala, a već neko vreme živi  na imanju u Perlezu. Naime, sada se Stoja i njen suprug navodno dvoume da li kuću na Bežanijskoj kosi u kojoj su godinama živeli da prodaju ili da nastave da je izdaju.

Foto: Republika.rs

Stojanka Novaković Stoja

- Stoja i njen suprug duže vreme traže kuću gde će se preseliti. Ona je bila već dva, tri puta u Puli u kratkom vremenskom periodu da bi videla kakvih kuća ima u ponudi. Najverovatnije će se odlučiti za kuću u poznatom naselju Zelenika s veličanstvenim pogledom na more. Odluku o preseljenju su već doneli, to im je prioritet za narednu godinu - priča izvor za Kurir i dodaje. 

- Njih dvoje sad samo razmišljaju o tome šta da rade s kućom na Bežanijskoj kosi - da li da je prodaju, pošto imaju nekoliko primamljivih ponuda, ili samo da je izdaju kao što su dosad radili, otkad su se preselili u Perlez. To imanje će svakako zadržati jer je Stoja jako vezana za njega i to se ne dovodi u pitanje - završava izvor.

BONUS VIDEO: