Intimna ispovest Lukasove nove devojke: ZAVEO ME JE PAŽNJOM I MANIRIMA


IZVOR: Zorica S. RADULOVIĆ - 27.01.2018 | 06:35


Samo dan nakon što je Srpski telegraf ekskluzivno objavio paparaco fotografije na kojima Aca Lukas razmenjuje nežnosti sa novom devojkom starletom Božanom Vojinović, oglasila se i zgodna Banjalučanka koja u intimnoj ispovesti za naš list otkriva detalje novopečene veze. Plejbojeva zečica sa osmehom na licu priča o novom dečku, za koga tvrdi da je osvojio manirima.

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Božana Vujinović

- Aca je jako emotivan, dobar i pažljiv muškarac, a koja žena ne pada na to?! Osvojio me je iskrenošću i manirima. Trudi se da ženi učini tako da se oseća posebnom, pa je svirao na klaviru kod njega u stanu samo za mene, što me je oduševilo. Još uvek je rano da pričamo o vezi i nekom dubljem odnosu, nas dvoje smo na početku, upoznajemo se, pričamo, izlazimo. Sve u svemu, lepo nam je - ekskluzivno za Srpski telegraf kaže banjalučka zavodnica i otkriva detalje njihovog emotivnog odnosa.

 

? #AcaLukas

A post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on Jan 22, 2018 at 6:59am PST

 

- Upoznali smo se za reprizu Nove godine, kada je nastupao u Banjaluci. Zajednički prijatelj mi je prišao i rekao mi da Aca želi da se upoznamo, i tako je sve počelo. Nisam mogla ni da naslutim da ćemo nastaviti druženje - govori Božana, koja ističe da nije upućena u brojne ljubavne afere koje prate folkera.

Lukas uopšte nije skandalozan. Ne opterećujem se novinskim člancima o njemu

- Ma on uopšte nije skandalozan. Upoznala sam emotivnog i pažljivog Acu i uopšte ne mogu da ga povežem sa novinskim člancima. Ne opterećujem se naslovima koji su ga pratili niti me to zanima - završava priču Božana.

Kako dalje saznajemo, starleta u Beogradu boravi kod Lukasa u stanu na Voždovcu, a zajednički prijatelji tvrde da se Lukas poneo kao pravi domaćin, te da se ne bi iznenadili da se uskoro i useli kod njega.