GDE DA JOJ ODNESEM CVEĆE I ZAPALIM SVEĆU? Otac nestale Marijane Seifert izneo JEZIVE detalje nakon što je pronađeno telo u Savi!


IZVOR: Republika - 25.10.2022 | 10:30


Ivo Kovačević želi da kampuje ispred policijske stanice, dok mu ne kažu gde je njegova ćerka.

Foto: printscreen/youtube.com
GDE DA JOJ ODNESEM CVEĆE I ZAPALIM SVEĆU? Otac nestale Marijane Seifert izneo JEZIVE detalje nakon što je pronađeno telo u Savi!

Nakon što je juče u poslepodnevnim satima u Savi pronađeno beživotno telo ženske osobe, nakon čega se odmah posumnjalo da se radi o Marijani Seifert, Ivo Kovačević, otkrio je nove informacije. 

Naime, otac nestale Marijane oglasio se i poručio da porodica samo želi da se završi agonija koja predugo traje, s obzirom na to da o njegovoj ćerki nema ni traga ni glasa već šest meseci. Novih informacija nema, a telo se trenutno nalazi na Zavodu za sudsku medicinu, gde će biti utvrđen identitet.

Ivo Kovačević otkrio je da je jutros zvao policijsku stanicu u Krugama, koja vodi slučaj i da su mu rekli da se rezultati čekaju. Međutim, kaže, zvali su ga pre toga iz policijske stanice u Heinzlovoj.

-Rekli su mi da to verovatno nije ona. Navodno je reč o ženi staroj 45 godina, a telo je oko mesec dana u vodi. Ne znam da li mi je to olakšanje ili nije - rekao je utučeni otac nestale Marijane za Dnevni.hr, koji se trenutno nalazi u Kninu, ali kaže da za nekoliko dana planira u Zagreb.

Foto: printscreen

Marijana Seifert u "Velikom Bratu"

-Prošli put sam bio u apartmanu, celu penziju sam potrošio. Kampovaću pred stanicom, doći ću svojim autom ako treba. Želim da se javnost upozna i da vide ljudi. Ja ne kažem da policija na radi svoj posao, ne mogu to da tvrdim, ali mnoge su se kontradiktornosti pojavile. Kažu da je u Savi, kako oni znaju da je u Savi? Kao da ja nisam zaslužio bolje, sa 14,5 godina u vojsci, kao invalid?" - izjavio je Ivo Kovačević, čija supruga, Marijanina majka, više i ne izlazi iz kuće.

Foto: printscreen/youtube.com

Marijana Seifert u emisiji

-Idu Svi sveti. Gde ću staviti cveće? Imam svoju rodbinu, imam pokojnu sestru, znam gde ću odneti cveće. Šta ću sa mojom Marijanom? Na balkonu da joj zapalim sveću? A ne smem zapaliti još jer ne znam što je bilo - govori.

Marijana Seifert, pobednica regionalnog Velikog Brata, nestala je 27. aprila 2022. godine. Njena sestra Maja Kovačević ušla je u Zadrugu i pred kamerama u rijalitiju ispričala svoju bolnu ispovest uz tvrdnje da njena sestra Marijana više nije živa.

BONUS VIDEO: