Miodrag Dragičević zbog BOLESTI nije izlazio iz kuće ŠEST MESECI: Glumac progovorio o PAKLU zbog kog mu se život srušio!


IZVOR: Republika - 14.10.2022 | 14:57


Miodrag Dragičević pre nekoliko godina imao je velike zdravstvene probleme!

Foto: Printscreen
Miodrag Dragičević zbog BOLESTI nije izlazio iz kuće ŠEST MESECI: Glumac progovorio o PAKLU zbog kog mu se život srušio!

Poznati glumac Miodrag Dragičević o svom životu retko kada govori u javnosti, pa tako mnogi ne znaju sa kakvim se on problemom suočio tokom srednje škole. Naime, Dragičević je išao u ,,Sportsku gimnaziju", a uporedno je trenirao i košarku. 

I taman kada je dobio stipendiju koledža sa Havaja, gde je trebalo da nastavi sa treninzima, Miodrag se razboleo i narednih šest meseci je proveo u kući, a razlog toga je - mononukleoza

Foto: instagram.com

Miodrag Dragičević Instagram

 

Dragičević je svojevremeno ispričao da je imao ograničeno kretanje, a doktori su mu prepisali i posebnu dijetu, koje je morao da se pridržava.

- Pohađao sam „Sportsku gimnaziju“ i ujedno trenirao košarku. Sport mi je dobro išao, čak sam dobio stipendiju koledža na Havajima, gde je trebalo da igram. Na kraju treće godine srednje škole ozbiljno sam se razboleo i zbog mononukleoze šest meseci proveo sam u kući. Ograničeno kretanje i dijeta koje sam morao da se pridržavam učinili su svoje, ispao sam iz forme. Tada sam odlučio da upišem glumu – ispričao je Miodrag za "Hello".

Simptomi mononukleoze:

Mononukleozu sa svim znakovima i simptomima najčešće dobijaju adolescenti ili mlade odrasle osobe. Deca obično imaju malo simptoma, a infekcija često prođe neprepoznata. Ključni za oporavak su: odmor i unos adekvatne tečnosti.

Simptomi su: umor, bol u grlu, groznica, otečeni limfni čvorovi u vratu i pazuhu, otečeni krajnici, glavobolja, osip po koži, meka, natečena slezina i povećanje slezine.

BONUS VIDEO: