Marija Veljković nakon razvoda UTEHU našla u poznatom GLUMCU! Voditeljka prebolela BIVŠEG MUŽA, fotografija sve potvrdila! (FOTO)


IZVOR: Republika - 03.09.2022 | 14:18


Voditeljka Marija Veljković u vezi je sa glumcem Rastkom Jankovićem.

Foto: ATA Images
Marija Veljković nakon razvoda UTEHU našla u poznatom GLUMCU! Voditeljka prebolela BIVŠEG MUŽA, fotografija sve potvrdila! (FOTO)

Voditeljka ''Slagalice'' Marija Veljković nedavno se razvela, a sada je sreću našla u poznatom glumcu Rastku Jankoviću, sa kojim je nasred jedne kafane u prestonici razmenjivala nežnosti i tako potvrdila čitavoj javnosti da uživa u novoj ljubavi, prenosi Kurir.

Foto: Instagram.com

Marija Veljković

Njih dvoje su se trudili da vezu ne eksponiraju, ali su im kočnice popustile, pa su u petak veče uhvaćeni kako se grle i ljube u jednom lokalu u Beogradu, a da li će ih neko videti i uslikati zajedno ih očigledno nije interesovalo.

- Marija i Rastko su novi ljubavni par. Vidi se da su baš zaljubljeni i da uživaju zajedno. Krajem ove nedelje bili su zajedno u jednoj kafani u centru grada. Bili su baš u odličnom raspoloženju, celo veče su se grlili i ljubili. Na istom mestu se sa njima našao i Ivan Gavrilović koji je zabavljao goste. U jednom trenutku Rastko i Ivan su se zajedno dohvatili mikrofona, a glumac je više puta poljubio voditeljku pred celom kafanom, što njoj očigledno nije smetalo - rekao je izvor za Kurir.

Svoju vezu sa glumcem je Marija potvrdila na svom Instagram profilu i to njenom i Rastkovom zajedničkom fotografijom.

 

 

BONUS VIDEO: