Ko je žrtva u kolima koju je Marija Šerifović napala nasred ulice? Ovo su reči koje su odzvanjale centrom Beograda zbog pevačice koja je doživela POMRAČENJE!


IZVOR: Republika - 28.08.2022 | 12:00


Skandalozan snimak Marije Šerifović nasred ulice kako rukom udara u kola!

Foto: Printscreen Twitter, Ata Images
Ko je žrtva u kolima koju je Marija Šerifović napala nasred ulice? Ovo su reči koje su odzvanjale centrom Beograda zbog pevačice koja je doživela POMRAČENJE!

Prošle noći na društvenoj mreži Tviter pojavio se snimak na kom pevačica Marije Šerifović, a koji je veoma brzo postao viralan, kako nasred ulice i sa nepoznatom devojkom udara u automobil i viče iznenadio je sve. Pevačica se povodom toga i oglasila, obrazloživši da niko tokom njenog izliva besa nije povređen.

Foto: ATA Images

Marija Šerifović Zvezde Granda

 

Marija je, naime, najpre zaustavila vozilo nasred ulice, izašla i prešla ulicu sa ženskom osobom, a potom dotrčala do automobila i iz sve snage počela da udara u vrata uz salvu psovki. U jednom trenutku jasno se čulo kada Šerifovićeva nekoga u automobilu pita: "Ko je žrtva?", a potom je otvorila zadnja vrata i počela da viče na nekoga.

Odmah su na društvenim mrežama počele spekulacije da je sa Marijom u tom trenutku bila Džejla Ramović s kojom su je povezivali otkad je mlada pevačica stupila na javnu scenu.

 

 

Marija se posle pojavljivanja snimka na društvenim mrežama oglasila i obrazložila svoje neprimerno ponašanje.

- Iako nikoga ne treba da se tiče, primila sam jednu privatno lošu informaciju. Jedino kome treba da se izvinim jeste mom automobilu i ukoliko sam nekoga probudila - rekla je pevačica.

BONUS VIDEO: