Soraja uhvaćena sa MILIONEROM! Starleta se ne odvaja od dečka, ljubi i mazi svog SREDOVEČNOG partnera!


IZVOR: Republika - 09.08.2022 | 20:30


Soraja Vučelić uhvaćena sa dečkom kog krije od javnosti.

Foto: instagram.com/sorajavucelic
Soraja uhvaćena sa MILIONEROM! Starleta se ne odvaja od dečka, ljubi i mazi svog SREDOVEČNOG partnera!

Soraja Vučelić živi život na kakvom bi joj mnoge pripadnice lepšeg pola pozavidele. Brendirane krpice, skupi automobili i luksuzne destinacije i to sve, zahvaljujući dečku kog uporno krije od javnosti.

Foto: instagram.com/youtube. com

Soraja Vučelić

Međutim, ona je prošle nedelje uslikana u jednom luksuznom kompleksu u Crnoj Gori sa svojim partnerom, sa kojim se kako kaže izvor Kurira trudila da bude neprimetna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

 

Njih dvoje su se trudili da prođu neopaženo, što nisu uspeli jer su svi gledali u njih, nakon čega su se i sami opustili o pred svima se ljubili.

- Kad su se pojavili, svi su gledali u njih. Videlo se odmah da su u vezi. Deluju srećno i zaljubljeno. Čovek je srednjih godina i vidi se da je imućan. Čuli smo da je milioner i da ima ozbiljne poslove. Ona ga je non-stop ljubila i mazila, a on je uživao. Bilo mi je zanimljivo što sam na Instagramu videla da objavljuje storije, a neće da pokaže dečka. Još jedan dečko je bio sa njima i on je šerovao fotografije na svom Instagramu, ali nije pokazao Sorajinog dečaka, sa kojim je ležala na ležaljci. Ovaj kompleks gde su uživali je skup i samo oni sa dubljim džepom sebi mogu da priušte taj užitak - priča sagovornik gorepomenutog portala.

BONUS VIDEO: