Dara Bubamara upecala MILIONERA! Bogati BIZNISMEN iz Španije ne žali LOVU na pevačicu, pala torba od 20.000 EVRA!


IZVOR: Republika - 09.04.2022 | 07:10


Dara Bubamara našla bogatog biznismena iz Španije.

Foto: instagram.com/darabubamara_official,
Dara Bubamara upecala MILIONERA! Bogati BIZNISMEN iz Španije ne žali LOVU na pevačicu, pala torba od 20.000 EVRA!

Pevačica Dara Bubamara nakon raskida sa Tonijem posvetila je vreme sebi, a kako je nedavno oplela po Sari Reljić koja je navodno smuvala Tonija mnogi su pomislili da Dara nije prebolela bivšeg dečka. Međutim, kako se navodi pevačica zapravo uživa u novoj vezi i ništa je drugo ne interesuje. 

Foto: ATA Images

Dara Bubamara našla novog dečka

Navodno se radi o našem biznismenu koji radi i živi u Barseloni i od kog je dobila skupocenu torbu od 20.000 evra.

Dara je dva meseca u vezi sa našim čovekom iz Španije. Upoznala ga je sa sinom i sa najbližim prijateljima. On živi i radi u Barseloni, ali često zbog nje dolazi u Beograd. Još ne želi da ga eksponira u javnosti, dok ne vidi u kom pravcu će ići njihova veza - rekao je neimenovani izvor blizak pevačici za Informer.

Foto: instagram.com/darabubamara_official

Darin novi dečko milioner

- Čim ga je videla odlepila je! Upoznao ih je jedan Darin prijatelj i odmah su na prvom susretu razmenili telefone. Svidelo joj se što vodi računa o sebi, redovno trenira, a i veoma je galantan. On je rođen u Španiji, a njegovi su poreklom iz Srbije. U Španiji ima privatan biznis koji mu odlično ide, tako da je pun para.

Kako izvor kaže, Dara je ubola premiju jer novi dečko uvek dolazi u Beograd sa punim kesama poklona.

- Viđaju se od ponedeljka do četvrtka, jer ona vikendom ima tezge. Iz Španije joj uvek donese nekoliko parfema, kao i skupe krpice. Nedavno joj je poklonio markiranu torbu od 20.000 evra. Kada ne može da dođe iz Barse, pošalje joj bukete cveća na kućnu adresu.

 

 

Pevačica je potvrdila da je u vezi, ali nije želela previše da govori o tome.

- Srećna sam, zaljubljena, ispunjena što se i vidi na meni. Neću više ništa da pričam da ne izmalerišem. Ranije sam previše govorila o svom privatnom životu, a sada je vreme da ga sačuvam za sebe - rekla je pevačica.

BONUS VIDEO