Uhapšena misica krije pravo BOGATSVO: Dajana ima NEKRETNINE vredne MILIONE, a od LOKALA zarađuje nekoliko HILJADA evra!


IZVOR: Republika - 04.04.2022 | 10:01


Nekadašnja mis Jugoslavije Slavica Dajana Tripunović je uhapšena zbog elitne prostitucije, a ona je do sada živela na visokoj nozi.

Foto: youtube.com
Uhapšena misica krije pravo BOGATSVO: Dajana ima NEKRETNINE vredne MILIONE, a od LOKALA zarađuje nekoliko HILJADA evra!

Slavica Dajana Tripunović je napravila pravi skandal kada je uhapšena pre nekoliko dana u velikoj policijskoj akciji zbog elitne prostitucije.

Foto: youtube.com/ Estetic Srbija

Slavica Dajana Tripunović

Sada je isplivala informacija da bivša mis Jugoslavije poseduje veliki broj stanova, kuća i lokala koji vrede milione.

- Budući da je odrasla u imućnoj porodici mogla je da uživa u plodovima roditeljskog nasledstva, međutim, pre nego što je uhapšena zbog elitne prostitucije, isticala je da je svoj život podredila sinu Aleksi ali i zanatima kojima se bavila. Držala je kafić, ali i cvećare - počinje izvor i nastavlja:

Foto: instagram.com/dajana.tripunovic

Slavica Dajana Tripunović, nekadašnja mis Jugoslavije

- Bukvalno se ne zna broj nekretnina koje Dajana poseduje. Ima lokale koje izdaje i odatle mesečno zarađuje hiljade evra. Pored toga ima i luksuzne stanove, koji su ispunjeni skupocenim nameštajem i detaljima, ali i kuće koje vrede milione - ispričao je izvor, prenosi Kurir.

Dajana je svojevremeno i pokazala kako izgleda stan u kom živi sa sinom, a mnogi su zapazili bambusov parket, nameštaj od morskih algi, belu kožnu garnituru sto i komodu.

Njen stan je prostran i otvoren i jedina vrata, osim ulaznih, su ona od kupatila jer je misica preuredila stan po svom ukusu čim se uselila.

BONUS VIDEO: