Andrija Milošević skrhan bolom! Glumac se ne miri sa SMRĆU najboljeg prijatelja: DRUŽE MOJ, SAČUVAĆU TE! (FOTO)


IZVOR: Republika - 26.03.2022 | 12:28


Andrija Milošević ne može da preboli prerano izgubljenog prijatelja.

Foto: Youtube.com/K1 Televizija
Andrija Milošević skrhan bolom! Glumac se ne miri sa SMRĆU najboljeg prijatelja: DRUŽE MOJ, SAČUVAĆU TE! (FOTO)

Na današnji dan pre šest godina, javnost je potresla vest o smrti glumca Marinka Madžgalja, koji je nakon duge borbe sa rakom pankreasa preminuo

Foto: ST/V. LUKIĆ

Marinko Madžgalj preminuo

Njegova porodica i prijatelji ostali su nemi, kao i oni koji su ga znali samo preko malih ekrana, svi su plakali i opraštali se od prerano preminulog glumca.

Glumac Andrija Milošević koji i dalje ne može da se pomiri sa činjenicom da njegovog prijatelja nema i ovog jutra se prisetio srećnih vremena i podelio uspomenu sa Marinkom koja je mnoge rasplakala.

- Druže moj, sačuvaću te, ne brini. Slobodno idi. Nije ovaj tren tako kratak. Nije vreme za sumnju. Budi mi dobar. Išli smo jednom, sami. Sve si mi rekao. U meni je sto vulkana. Spalio bih svu logiku sveta, samo da se još malo igramo. A to se ne može. Druže moj, budi spokojan, odbraniću te ja. Zamrznuću osmehe za neka bolja vremena. Ti samo idi. Budi siguran i smeo, a ja ću voleti ovu suzu, koju nikada nisam hteo - napisao je Andrija.

Foto: instagram.com/andrijamilosevic_official

Andrija Milošević i Marinko Madžgalj nekada

Podsetimo, Marinko Madžgalj se dugo borio sa bolešću za koju je prekasno saznao i to tako što je jedne noći hitno prevezen u KBC "Bežanijska kosa" kada mu je dijagnostifikovan kancer, a naredno vreme je proveo u bolnici na lečenju. 

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Marinko Madžgalj grob

Sahranjen je 29. marta na Novom bežanijskom groblju uz zvuke pesama "Jedan dan života", "Mama Huanita", "Bolujem ja", "Tiho noći", "Na te mislim", "Što se bore misli moje".

BONUS VIDEO