ZBOG DEPRESIJE SAM SE UGOJILA 20 KILOGRAMA! Nataša Pavlović otkrila detalje MRAČNOG ŽIVOTNOG PERIODA: GODINU DANA SE NISAM NASMEJALA!


IZVOR: Republika - 01.02.2022 | 10:29


Voditeljka Nataša Pavlović otkrila je detalje teškog životnog perioda, kada je mislila da iz depresije nema izlaza.

Foto: Printscreen
ZBOG DEPRESIJE SAM SE UGOJILA 20 KILOGRAMA! Nataša Pavlović otkrila detalje MRAČNOG ŽIVOTNOG PERIODA: GODINU DANA SE NISAM NASMEJALA!

Voditeljka emisije "Praktična žena", Nataša Pavlović poznata je po svom pozitivnom duhu i širokom osmehu, ali ono što niko ne zna jeste da se iza svega toga krije potresna životna priča, koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 

 

Naime, Nataša je odrastala u Zagrebu, a srećno detinjstvo prekinuo je rat, koji je porodicu naterao da se preseli u Beograd, a planirane dve nedelje u srpskoj prestonici pretvorile su se u novi život, što je voditeljki teško palo. Iako je je prihvaćena u školi i među vršnjacima, Nataša je godinu dana vodila najtežu bitku, sama sa sobom i svojom psihom.

- Izgubila sam samopouzdanje i sve, nisam imala identitet, mislila sam da nikada više neću biti iskreno i bezbrižno srećna, ali život je čudo i sve može da demantuje - počela je svoju priču u emisiji "Balkanskom ulicom" i dodala:

 

 

- Nakon godinu dana mama više nije znala šta da radi sa mnom. Skoro sam pala razred, povukla sam se i patila. Ugojila sam se 20 kilograma od depresije i danas imam traumu od gojenja jer me vezuje za jako loš period u životu. Nisam se nasmejala godinu dana i mama je odlučila da me odvede u Zagreb iako su svi govorili da nije normalna i da nije trenutak za to.

 

 

- Tamo sam doživela silne neprijatnosti gde su me izbacili iz moje škole. Profesorka me je vukla kroz celu školu i izbacila napolje. Tada mi je postalo jasno zašto sam ja imala dvojku iz istorije kada su svi imali petice, a znala sam isto kao oni - ispričala je Nataša i dodala da bez obzira na sve nema loša osećanja ni prema kome.

 

 

Voditeljka je otkrila i da kada je mislila da nema izlaza u školi glume gde je išla na časove desilo se nešto što nije očekivala..

- Bila je divna jedna žena koja mi je rekla:" Ne brini dete moje i ja sam se sa Desankom Maksimović dopisivala usred rata i rekla mi je da će pravo prijateljstvo uvek opstati i tvoj grad će uvek biti tvoj", i te reči pamtim do danas. Ona me je ohrabrila da nastavim dalje. To je bio prelomni trenutak tada sam shvatila i sve je krenulo nabolje.

BONUS VIDEO