Lepa Brena ne gradi hotel na Trebeviću


IZVOR: Republika - 17.01.2022 | 16:19


Na portalu Republika objavljen je članak za koji se ispostavilo da predstavlja prenošenje lažnih vesti, po oceni portala raskrinkavanje.ba

Foto: Republika.rs
Lepa Brena ne gradi hotel na Trebeviću

Naime, na sajtu Republike objavljen je članak u kojem su iznete tvrdnje da folk pevačica Fahreta Jahić, poznatija kao Lepa Brena, planira da gradi hotel i skijalište u Trebeviću.

Republika je ove informacije prenela sa bosanskog portala kilix.ba, međutim, ispostavilo se da one ne odgovaraju istini, pošto je pevačica demantovala te tvrdnje.

- Nije tačno - rekla je Lepa Brena ekskluzivno za portal Dnevnog avaza čime je stavljena tačka na ovu priču.

Foto: ST/V. Lukić

Lepa Brena i Boba

Da nikakvi razgovori do sada sa Lepom Brenom o izgradnji hotela i ski staze nisu postojali, rekao je i načelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić.

- Кad je reč o eventualnom investiranju pevačice Lepe Brene na Trebeviću, odnosno, gradnji hotela i skijališta na pomenutom lokalitetu,  informacije o tome dobili smo od novinara portala Кlix.ba. Ukoliko je ta informacija tačna, rado ćemo podržati taj projekat i uključiti se u razgovore kada dođe trenutak, međutim, moram da naglasim da nikakve razgovore o tome do sada nismo imali sa Lepom Brenom - prenosi raskrinkavanja.ba Ćosićeve reči.

Foto: ST/P.Divac

Lepa Brena

BONUS VIDEO: