OSTAO BEZ DINARA! Baka Prase POBEGAO u Amsterdam, živi život bez ičega: ČISTI I POPRAVLJA! (FOTO)


IZVOR: Republika - 06.01.2022 | 07:15


Baka Prase otišao je u Amsterdam kod roditelja i tamo odlučio da se bavi potpuno drugim poslovima i stvarima nego što je ''Jutjjub'' kanal.

Foto: Youtube.com/Baka Prase
OSTAO BEZ DINARA! Baka Prase POBEGAO u Amsterdam, živi život bez ičega: ČISTI I POPRAVLJA! (FOTO)

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, već neko vreme unazad na udaru je javnosti zbog svog bahatog ponašanja, a onda je sve eskaliralo kada se influenserka i jutjuberka Kristina Kika Đukić ubila, te su mnogi njega okrivili za njenu smrt. Ubrzo nakon svih ovih nemilih događaja, Baka je odlučio da spakuje kofere i ode u Amsterdam kod oca sveštenika i  majke.

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Baka Prase u Amsterdamu

Naime, on je na svom ''Jutjub'' kanalu, obavestio svoje pratioce da zaradu više nema od kanala i da će se od sada baviti nekim drugim poslom. Kako je njegov otac sveštenik u Amsterdamu, Bogdan se odlučio da mu pomogne oko određenih stvari, pa mu je tako otac govorio šta u crkvi treba da se popravi i sredi, a on je to popravljao.

- Vidiš onu gore veliku rozetu. Čini mi se da je tamo razbijeno jedno okno i ti ćeš sad da ideš da se popneš da vidimo šta možemo da uradimo. Mislim da moramo to nečim da zatvorimo. Takođe, pesak u kom se pale sveće treba da se očisti od voska - rekao je njegov otac.

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Baka Prase kod oca svešenika u Amsterdamu

- A ko će mene da čuva dok se ja menjem gore - nesiguran je Ilić.

- Popećeš se ti, ti si momčina, hrabar si - govorio mu je otac koji ga je ohrabrivao, ali i ukazivao na pravila ponašanja u crkvi.

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Baka Prase popravlja rozetu

Komentari su se samo nizali, i dok su jedni bili zadovoljni i puni podrške, drugi su govorili da mu od silnih para i luksuznog života nije ostalo ništa.

BONUS VIDEO