PRVA FOTKA ĆERKE MARIJANE MIĆIĆ: Glumica pokazala NASLEDNICU, evo na koga liči! (FOTO)


IZVOR: Republika - 25.12.2021 | 08:24


Marijana Mićić prvi put je sa pratiocima na Instagramu podelila kako izgleda njena naslednica Ana, koju je pre nekoliko nedelja donela na svet.

Foto: instagram.com
PRVA FOTKA ĆERKE MARIJANE MIĆIĆ: Glumica pokazala NASLEDNICU, evo na koga liči! (FOTO)

Pre samo nekoliko nedelja voditeljka i glumica Marijana Mićić svog izabranika i celu porodicu iznenadila je neverovatnim poklonom, koji je uneo potpunu sreću u njihove domove. Naime, Marijana je na svet donela devojčicu, a glumica i njen partner Miloš Marjanović su joj dali ime Ana. 

Foto: instagram.com

Marijana Mićić trudna

 

Marijana se nakon lavine čestitki obratila na Instagram profilu i zahvalila se svim prijateljima i bližnjima na lepim i toplim rečima, a time je i potvrdila da se oseća dobro i srećno. 

- Hvala svima na divnim porukama. Imala sam Mišu, a sad imam Anu - napisala je Marijana. 

Foto: instagram.com

Marijana Mićić se oglasila

 

Da voditeljka toliko uživa u čarima roditeljstva, govori i slika koju je podelila sa Instagram pratiocima. Naime, Mićićeva je sa mnogobrojnim fanovima podelila fotografiju iz toplog doma, na kojoj se vidi kako njen izabranik Miloš u naručju drži naslednicu Anu, a prizor koji je raznežio Marijanu, morala je da zabeleži fotografijom. 

Idilična porodična fotografija obišla je ceo internet, a pored Miloša i Ane koji su dremali, sve je ulepšao njihov pas, koji je takođe odmarao sa njima. 

Foto: instagram.com

Marijana Mićić Instagram

BONUS VIDEO: