NISAM SUJETNA! Dragana Mirković otkriva kako POMAŽE kolegama!


IZVOR: Republika - 11.11.2021 | 11:42


Poznate ličnosti sa naše estrade voze "besne" automobile, ali pojedinci na svojim tablicama imaju natpis koji ukazuje na to da im je u kupovini ovih vozila pomogla Dragana Mirković.

Foto: ST/D. KADIĆ

Dragana Mirković sređuje popust na automobile

Veliki broj estradnih ličnosti vozi "besne" automobile, ali pojedinci na svojim tablicama imaju jasan natpis koji ukazuje na to da im se u odabir ovih luksuznih vozila umešala Dragana Mirković.

A priča o milionerskim zaradama naših pevača je potonula čim je Dragana Mirković objasnila kako njene kolege kupuju njihove skupocene automobile..

- Moj suprug je vlasnik brenda ‘Majbah kupe’, a ja kolegama pomažem da do željenih kola dođu na najlakši način i da manje plate. Ako neko od kolega ima potrebu, a realno, nije lako iskeširati toliko para za dobar auto, moji prijatelji im kola daju na rate. Plus dobiju popust zahvaljujući nama. Toni i ja zamolimo prijatelje i to se sprovede u delo. Ja sam srećna kad kolege voze dobra kola, pa kad već mogu da im pomognem, zašto da ne. Nisam sujetna - kaže Dragana Mirković.

Foto: ST/D. KADIĆ

Dragana Mirković o kolegama

Svi estradnjaci domaće scene koji na tablicama imaju natpis "don"  a nisu imali dovoljno novca za taj automobil, pa im je u susret izašla Dragana.

Dragana je pokazala svoju kolegijalnost, te ne vezano za svoje odnose sa kolegama, ona im je izlazila u susret kada je u pitanju kupovina njinih automobila. Neki od naših zvezda koje imaju vozila sa natpisom "don"  su Boban Rajović, Dara Bubamara, Maja Berović, Rasta i mnogi drugi. 

Kako je Dragana  posvećena svojoj  deci, te su i oni u  godinama kada im je potrebna veća samostalnost, rešila je da im da neku vrstu slobode.

- Deca vole u nekom periodu života da se osamostale, počnu da žive sama, pa smo Toni i ja pričali da njih dvoje uzmu celo jedno krilo dvorca za sebe, da imaju slobodu. Da se viđamo kad i kako im odgovara, ali da budemo zapravo na okupu - rekla je Dragana.

Foto: instagram.com/printscreen

Dragana Mirković ispred svog dvorca