NATAŠA BEKVALAC PROGOVORILA O TEŠKOM PERIODU! Odvikavanje je jedva podnela, a sada je obelodanila sve detalje: IMAM UROĐENO LUDILO! (FOTO)


IZVOR: Republika - 30.10.2021 | 11:43


Pevačica Nataša Bekvalac nekoliko meseci unazad se bori sa svojim najvećim porokom, cigaretama, kojih je odlučila da se odrekne, što joj je i više nego teško palo, a sada je otkrila u kakvom je stanju u trenutno i da li uspeva da se izbori sa svim što joj je ovo odvikavanje donelo.

Foto: Promo foto

Nataša Bekvalac o odvikavanju

Pevačica Nataša Bekvalac pre više od dva meseca odlučila je da promeni život i navike, te ostavi svoj najveći porok, cigarete, a svoje pratioce na društvenim mrežama je redovno obaveštavala o svom napretku, ali i padovima i agoniji kroz koju je prolazi.

 

 

Kroz svoje objave, otkrivala je da se oseća psihički loše, da se bori sama sa sobom, ali i da se ugojila, pa čak dostigla i trudničku kilažu, a onda je odlučila da je tu kraj i posvetila se sebi i motivaciji koja će joj pomoći da se izbori sa ''demonima'' i uspela je, liniju je vratila na staro, a odvikavanje joj sve lakše pada, što je podelila i na društvenoj mreži Instagram.

- Dva i po meseca prošlo je od moje poslednje cigarete. Prolazila sam kroz razne faze potpunog ludila, strašnih emotivnih padova... U jednom momentu toliko sam jela da sam na vagi videla 61kg, koliko sam imala kada sam rodila Katju. Tada sam rekla da je dosta! Počela sam da se dižem, motivišem i konačno danas sam nova žena. Moja ishrana ponovo je zdrava i izbalansirana, a ja mirnija (sem urođenog ludila)... Moj izbor su uglavnom obrok salate. Sta vi jedete ovih dana? Koga vi jedete ovih dana? Ko vas jede ovih dana? - napisala je Nata.