OVAKO IZGLEDA LUKSUZAN STAN ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ: Ima 5 soba, staklenu terasu, a ovaj DETALJ će vas šokirati! (FOTO)


IZVOR: Republika - 21.10.2021 | 07:43


Anastasija Ražnatović privodi polako sve za useljenje u njen novi stan, u kom će se naći sa njenim dečkom Đorđem Kuljićem.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ovako izgleda stan Anastasije Ražnatović

 

Dečko pevačica Anastasije Ražnatović Đorđe Kuljić otputovao je poslovno za Ameriku, a njegova voljena ostala je u Beogradu, kako bi privela kraju njihove radove na ljubavnog gnezdu u srcu Dorćola, a ekipa ,,Paparaco lova" zabeležila je zanimljive momente njenog jednog dana, ali i kako će izgledati njihova ,,gajba". 

Anastasija je prvo otišla do salona, kako bi joj frizer napravio frizuru, a potom je nastavila u svoj dan koji je imao i više nego dovoljno obaveza. Pevačica je kasnije produžila u porodičnu velelepnu vilu u Ljutice Bogdana, posle čega se uputila na jedan gradski događaj, gde se opustila sa prijateljima.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anastasija Ražnatović kod kuće

 

Sledećeg dana Anastasija je krenula u pohod na male sitnice kojima će oplemeniti zajednički stan, ali i kako bi proverila kako teku radovi, jer Ražnatovićeva želi da bude sve spremno za useljenje i pre nego što se Đorđe vrati iz Amerike. Poznato je da je Đorđe želeo da Anastasija krene sa njim, ali je ona donela odluku da ostane, zbog toga što je želela da nadgleda sve radove kako bi sve ispalo onako kako su i planirali.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anastasija Ražnatović u novom stanu

 

- Kupili su dva stana od po 100 kvadrata, koji se nalaze jedan iznad drugog i napravili dupleks. Imaju pet soba, nekoliko kupatila i ogroman dnevni boravak, kao i staklenu terasu. Nameštaj su odavno izabrali, renovirali su kuhinju i sada uživaju - rekao je izvor nedavno za medije.

.