ĆERKE SLOBODE MIĆALOVIĆ I VOJINA ĆETKOVIĆA SVI JURE PO ŠKOLI: Preko Mile i Vere stavili glumački par na ozbiljne MUKE!


IZVOR: Republika - 07.10.2021 | 09:18


Vojin Ćetković otkrio je da je ćerke, koje ima sa glumicom Slobodom Mićalović, svi jure da bi saznali odgovor na samo jedno pitanje.

Foto: youtube.com/Joseph Reddy

Slobodu Mićalović i Vojina Ćetkovića stavili su na ozbiljne muke

Poznati glumački par Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović već uveliko rade na nastavku serije "Tajna vinove loze", a gledaoci su jako uzbuđeni zbog nastavka serije koja je tokom prošle godine postala veliki hit.

Mnogi ljudi pokušavaju na prevaru da saznaju da šta će se u novoj sezoni desiti, ali i ko je ubica sa početka serije. Deca po školi bliznakinja ovog glumačkog para od sestara Vere i Mile Ćetković traže da pitaju roditelje, ne bi li se tako saznalo šta će se dalje desiti, a Vojin je o tome iskreno pričao na "RTS-u", otkrivši da kada je uspeo da odoli svojim mezimicama može da odoli svima.

Foto: Promo foto

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović već uveliko spremaju novu sezonu popularne serije

- Neke učiteljice i neki roditelji, koji imaju decu koja idu sa našom decom u školu, molila su decu da nas uveče pred spavanje nekako razmekšaju, da im kažemo ko je ubica u prvom delu serije, da im kažemo o čemu se radi. Mi smo to izdržali, izdržaću i sada - rekao je Vojin.

Ipak, Vojin je tom prilikom ipak otkrio mali detalj serije. Glumac je odgovorio na pitanje da li će ljubav i ovaj put pobediti sve:

- Pa mora, uvek! To znaju i gledaoci.