IVANA DUDIĆ DOŽIVELA STRAVIČNU NEZGODU! Izgubila kontrolu nad vozilom, dečko joj pao u podnožje planine i ostao NEPOKRETAN!


IZVOR: Republika - 03.10.2021 | 09:55


Glumica Ivana Dudić doživela je stravičnu nezgodnu sa svojim dečkom, kada je na planini na kojoj su bili izgubila kontrolu nad kvadom i prevrnula se, nakon čega je on ostao nepokretan.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ivana Dudić se prevrnula kvadom, dečko ostao nepokretan

Glumica Ivana Dudić nedavno je imala nezgodu kada je sa dečkom otišla na odmor na Rtanj, a onda im se život promenio iz korena, prenosi Alo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Dudic (@dudicivana)

 

Naime, kako se navodi njih dvoje su odlučili pre dva meseca da se odmore i odu na planinu, ali se može reći da je to bio odmor iz pakla, jer su doživeli stravićnu nesreću.

- Letos su želeli da pobegnu od gradske buke, otišli su na Rtanj, i tamo proveli neko vreme. Jedan dan odlučili su da se provozaju kvadom po planini. Tokom vožnje Ivana je izgubila kontrolu i prevrnuli su se. On je pao u podnožje planine, gde je ostao da leži nepomičan - ispričao je izvor medija i dodao:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Dudic (@dudicivana)

 

- Nakon nekoliko sati, uz pomoć vatrogasaca izvukli su ga i prevezli u bolnicu. Ona je zadobila manju povredu ramena, a on je i dalje nepokretan. Išao je na rehabilitaciju, dijagnostikovana mu je paraplegija, odnosno oduzetost obe noge, kao i ozbiljna povreda kičme. Trenutno mu se stanje popravlja, pola desne noge oseća, ali leva noga mu je još uvek u potpunosti oduzeta, zbog čega je u invalidskim kolicima i nosi pojas na kičmi.

Glumica se zbog ovoga ne odvaja od svog momka, te svaki slobodan trenutak koristi da bude sa njim i da mu pomogne da se oporavi.

- Ivani je to jako teško palo, osećala je krivicu, ali nada se da će Miloš ubrzo stati na noge. Svaki dan mu dolazi u posetu, sedi satima s njim, donosi mu hranu. Uvek je nasmejana i pozitivna, i stvarno mu je velika podrška u ovim danima - rekao je izvor, i otkrio:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Dudic (@dudicivana)

 

- On ima zakazanu operaciju, jedan od najboljih specijalista ortopedske hirurgije dr Slaviša Zagorac će mu operisati kičmu. Nadaju se da će nakon rehabilitacije uskoro stati na noge i vratiti se normalnom životu.

Ivana ipak nije želela da komentariše celu ovu situaciju, te je ostala uzdržana.