ACO PEJOVIĆ OSUO PO ZVEZDAMA GRANDA: Pevač osudio ponašanje žirija, pa spomenuo i CECU!


IZVOR: Republika - 14.09.2021 | 15:11


Folk pevač Aco Pejović, snimio je pesmu za film ''Toma'' te je otkrio kakvo je iskustvo raditi sa Draganom Bjelogrlićem i Željkom Joksimovićem, a onda se dotakao i muzičkog takmičenja ''Zvezde Granda'' , ali i svoje prijateljice Cece i njene odluke da bude deo žirija ovog takmičenja.

Foto: ST/Dragan Kadić

Aco Pejović o Zvezdama Granda i Ceci

Folk pevač Aco Pejović iskoristio je ovo leto da nakon pauze od skoro godinu dana nadomesti sve propušteno, te ne prestaje da radi i puni splavove, a pred jedan od svojih nastupa otkrio je sve o budućim planovima, filmu ''Toma'' u kom je otpevao pesmu koja će ako je sudeći po trenutnim reakcijama ''stati'' rame uz rame sa brojnim njegovim hitovima, te se dotakao ''Zvezda Granda'' i Cecine odluke da bude deo celokupnog projekta, prenosi Kurir. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ACO PEJOVIC (@aco_pejovic)

 

- Više mi je preko glave posla, rekao sam sebi da moram da idem na odmor. Umoran sam. Vidim da sve zatvaraju i moguće da će se dosta stvari promeniti u narednim danima, najviše bih voleo da idem u Italiju, ali videćemo. Velika je i Srbija, ima svašta da se obiđe, možda sa suprugom odem da obilazimo Srbiju i manastire - rekao je Pejović, pa otkrio kako je bilo sarađivati sa Draganom Bjelogrlićem i Željkom Joksimovićem na filmu ''Toma'':

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ACO PEJOVIC (@aco_pejovic)

 

- Raditi sa Bjeogrlićem i Joksimovićem je velika čast, oni su veliki profesionalci. Zaista sam presrećan što sam imao priliku da sarađujem sa njima. Željko je profesionalac kao i svi mi, strog je ali sam i ja strog, ako nešto ne valja mora opet da se uradi. Mi smo dobri prijatelji dugo godina, tako da je bilo super - kaže Aco, a onda se dotakao teme o kojoj javnost bruji već neko vreme, a tiče se Cecine odluke da bude deo žirija takmičenja ''Zvezde Granda''.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

- Ne pratim taj program, ja rijatilije ne volim, a za mene je to rijaliti. Uz dužno poštovanje ja ne mogu da gledam to omalovažavanje klinaca i sve to, to se meni lično ne dopada ne želim to da gledam. Drago mi je što je Ceca ušla, ona je moje srce, ako ona sebe vidi u tome, super - zaključio je Pejović.