SLAVICA SE OGLASILA IZ BOLNICE I OTKRILA KAKO JE POVREDILA OKO! Pevačica ispričala sve o drami koju je proživela (VIDEO)


IZVOR: Republika.rs - 06.08.2021 | 21:26


Slavica Ćukteraš zabrinula je fanove fotografijama iz bolničke postelje sa sve zavojima oko glave. Sada je ispričala kako je zadobvila povrede.

Foto: instagram.com/cukterasslavica

Slavica Ćukteraš

 

Pevačica Slavica Ćukteraš boravi u KCV gde je završila nakon povreda koje je zadobila. Nakon što je veoma zabrinula svoje fanove ovakvim izdanjem, rešila je da im obrazloži kako je došla u ovu nemilu situaciju. 

Ona je iz Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu objavila video snimak i ispračala da je povredu zadobila dok je sređivala kuću.

- U toku raspremanja kuće počela sam da skupljam flaše od vode, sokova... Jedan sok je stajao danima, znala sam da je pokvaren i uzimam ga i krećem ka toaletu da ga prospem, međutim kako držim flašu i kako sam samo malo odvrnula čep, taj čep je meni iz sve snage u oko otišao. Samo sam sela na pod. Pokušavala sam da otvorim oko, sve mi je bilo belo - ispričala je Slavica koja je kasnije otišla u bolnicu gde joj je pružena adekvatna nega.

Ona je i istakla da se sada oseća mnogo bolje i zahvalila se osoblju koje je pažljivo brinulo o njoj, kao i o ostalim pacijentima.

 

 
$bp("Brid_28285036", {"id":"22746","width":"16","height":"9","video":"841296"});