Pevačicu muž iznova kinji i muči: Tanji Dušan oteo 50.000 evra u kešu!


IZVOR: Irena Karić - 16.05.2020 | 03:25


Tanja Savić ovih dana prolazi kroz teške životne trenutke. Naime, pored toga što je muž Dušan Jovančević odveo njihove maloletne sinove u Australiju, on joj je ukrao i ušteđevinu.

Foto: instagram.com/tanja_savic_private

Tanja sa Dušanom

- Tanja se jedva smirila kad je shvatila da su joj deca u Australiji tokom pandemije koronavirusa, a da stvar bude gora, Dušan joj je ukrao i ogromnu ušteđevinu - započinje izvor priču za Skandal ekskluziv i dodaje:

- U pitanju je čak 50.000 evra, koje je Tanja sakupljala za crne dane. Kad je shvatila da je muž ostavio i bez prebijene pare, doživela je nervni slom. Napala ga je, a on se pravdao da je novac, navodno, sklonio da ga ona ne bi uludo potrošila. S druge strane, Tanja je sigurna da će Dušan sve spiskati.

 Pare koje je godinama izdvajala sa strane joj je ukrao i poneo u Australiju

Ipak, pevačici najteže pada što nije sa decom, te se svaki dan čuje s njima preko video-poziva.

- Najviše joj nedostaju sinovi. Nažalost, ona ne može da putuje jer su zabranjeni letovi, a Dušan ne spominje povratak. Oni su na korak do razvoda, ali se to s njima nikada ne zna. Tanja je inače dala Dušanu saglasnost da putuje sa sinovima, a on je to iskoristio da bi je mučio. Plaši se da joj neće vratiti sinove - završava izvor.