(VIDEO) ODUŠEVIĆE VAS: Mlada pevačica Emina Tufo izbacila najavu za baladu "Roman" !


IZVOR: Republika - 04.02.2020 | 18:37


Deo pesme publika je već imala priliku da čuje, kada ju je Emina otpevala uz pratnju Baneta Opačića na klaviru, a tome koliko se ljudima dopalo to što su čuli svedoči i više od 140.000 pregleda na videu koji su objavili na Instagramu.

Foto: Kenan Rašinlić (RK Photography)

Reč je o pesmi koja je mnogo teška - i za pevanje, ali i po priči koju nosi, a u sebi nosi veliku podršku sa sve žene koje su bezuslovno volele, ili vole.

- Kada sam prvi put čula pesmu, oduševila sam se. Znala sam da je to - to i želela sam da što pre bude moja. U studiju Srđana Jovanovića, poznatijeg široj masi kao Srki boy, snimali smo vokal nekoliko sati jer je pesma zaista toliko teška i emotivna za otpevati da čak i za one koji nisu proživeli samu priču mogu da osete tu emociju i dramu jedne žene koja toliko voli, a toliko boluje i pati što je posvetila celi svoj život nekome ko to nije znao i želeo da uzvrati - kaže lepa Emina.

Ova mlada i talentovana devojka sama je napisala scenario za spot koji je, kako kažu oni koji su radili na njemu, čista emocija i pravi mali film.

Foto: Kenan Rašinlić (RK Photography)

- Sa zadovoljstvom sam napisala scenario za spot i smatram da je vrhunski ispalo jer su glumci, draga Violeta Bojić iz Beograda i Muhamed Hadžović iz Sarajeva, fantastično izneli svoje uloge. Sve kadrove snimali smo u Sarajevu, a snimao je i producirao genijalni Vedad Jašarević - priča Emina.


- Ja se zaista ne mogu poistovetiti sa pesmom, ali kao što sam rekla, toliko je emotivna, teška i dirljiva priča da je nemoguće ne naježiti se. Moram da spomenem i moju dragu Ters Bosanku i njenu koleginicu Adnu Hajdarević koje su uvek, iznova, na nivou svetskih šminkera. Verujem u pesmu čiji je tekst napisao dragi Bane Opačić i verujem u sve vas, kao slušaoce i gledaoce i nadam se iskrenim i pozitivnim reakcijama - sa osmehom zaključuje Emina.

Pogledajte najavu:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ROMAN - 09.02. / 15:00h ????

A post shared by Emina Tufo (@eminatufo95) on Feb 3, 2020 at 9:49am PST