"Bomba" spremna da eksplodira i osvoji kontinent: Srpski džipsi king hoće na Evroviziju!


IZVOR: Republika - 05.11.2019 | 12:40


Pevač Danijel Đurić siguran je da ima mega hit kojim može da osvoji celu Evropu, ukoliko ga Srbija pošalje na takmičenje za pesmu "Evrovizije".

Foto: Privatna arhiva

Danijel Đurić...

Sve nade Danijel polaže u pesmu "Bomba" koju je producirao njegov kolega Nikola Burovac sa kojom će, nada se prvo pobediti na predstojecoj "Beoviziji", a potom i na najvećem evropskom takmičenju koje će se održati sredinom maja sledeće godine u Roterdamu u Holandijii.

Osim pesme "Bomba", Đurić i Burovac spremili su i kompletan album pesama koji će uskoro ugledati svetlost dana kao prvi album grupe "Balkubano", koji takođe spremaju za proboj na inostranu scenu.

 
- "Bombu" ćemo pevati na srpskom jeziku, ali sa primesama džipsi muzike koja neverovatno doprinosi kompletnom utisku. Reakcije ljudi koji su čuli šta radimo i kako kombinujemo latino muziku sa najlepšim romskim melodijama su izuzetno lepe, tako da smo spremni da svoj rad predstavimo u Evropi i da je osvojimo - rekao je Danijel Đurić ne skirivajući velike ambicije i nove muzičke apetite. 

Sredinom oktobra grupa "Balkubano" nastupila je na izboru za mis Srbije, gde je nagrađena ovacijama publike za obradu svetskog hita "Bamboleo" kojim su prezentovali šta rade i u kom pravcu idu. 

Inače, konkurs za Beoviziju, na kojoj se bira srpski predstavnik za Evroviziju 2020. godine, otvoren je od kraja avgusta, a trajaće do 15. novembra.