Jelena podigla majci spomenik pred pomen: Ovako izgleda nadgrobna ploča Divne Karleuše!


IZVOR: Republika - 11.04.2019 | 09:01


Obzirom na to da se bliži 40 dana od smrti Divne Karleuše (61) radio voditeljke, njena ćerka Jelena Karleuša podigla joj je spomenik.

Foto: instagram.com/divnakarleusa

Sutra daje majci 40 dana... Jelena i Divna

U toku današnjeg dana kamenorezac radio je nadgrobnu ploču, a pop diva opredelila se za jednostavan crni spomenik i odabrala najlepšu fotografiju svoje majke.

Foto: ST/N. MANDIĆ

Majstor vredno radi... Divni podignut spomenik...

Ono što je možda malo neobičnije je da su slova Divninog imena i prezimena ispisana latiničnim pismom, a sve ostalo je uobičajeno. 

Foto: ST/N. MANDIĆ

Jelena nije prisustvovala dok je kamenorezac radio svoj posao, što implicira da se verovarno dobro dogovorila s majstorom pa će radove pogledati kada budu gotovi. Budući da se sutra navršava 40 dana od smrti Divne Karleuše, Jelena je očigledno odlučila da sve bude spremno za taj dan, a do tada majčin grob ukrasila je prelepim buketima Kala.

Foto: ST/N. MANDIĆ

Pevačica obavlja poslednje pripreme...

Podsetimo, radijska voditeljka preminula je 3. marta u svojoj kući na Altini od posledica duge i teške bolesti. U trenutku njene smrti Jelena Karleuša vraćala se s nastupa u Beču, a po dolasku prijatelji su joj saopštili tužne vesti. Pop diva veoma teško je podnela majčinu smrt, danima nije izlazila iz kuće, a tek nedavno se vratia žiriranju u "Zvezde Granda" na šta ju je nagovorio Saša Popović smatrajući da će se tako Jelena bolje osećati.

Foto: ST/N. MANDIĆ

Podignut spomenik Divni Karleuši