Jami progovorila o paklu koji je prošla zbog povlačenja sa scene!


IZVOR: Republika - 16.03.2019 | 11:04


Folk pevačica Jasna Milenković Jami više od jedne decenije nije bila prisutna na javnoj sceni, ali je upokos tome bila veoma aktivna u svojoj branši i čestim nastupima podsećala svoju publiku na to kolika je zvezda nekada bila. Međutim, Milenkovićeva je odlučila da se vrati na javncu scenu i to pesmom "Milf" koju je otpevala s Nenadom Marinkovićem Gastozom, a o svom povratku progovoirla je u emisiji "Kontravizija".

Foto: Dejan Milićević

Pretili joj... Jami i Gastoz

- Mislim da sam primala dosta kritika zbog toga što me nema u medijima, a bila sam na terenu veoma aktivna. Kritike su bile toliko žestoke da je bilo i uvredljivih. Nisam želela da snimam ono što svi snimaju, čekala sam dobru pesmu – kazala je Jami u „Kontraviziji“ koju će gledaoci imati priliku da gledaju u nedelju.

Foto: Kontravizija

Jami i Lav Pajkić...

U spotu za pesmu koju je snimila sa Gastozom, Jami glumi stariju ženu koja voli mlade momke, a o saradnji sa rijaliti učesnikom kaže da je to nešto što je dugo čekala:

- Ova pesma je baš u mom fazonu, ono što se i očekuje od mene. Gale (Gastoz) i ja smo dobri drugari i došlo je do divne saradnje, fantastične energije. On je to fenomenalno odradio - isatakla je pevačica.