Sedam godina se bori sa teškom bolešću! Saša Kapor progovorio: Rekli su mi da nema leka!


IZVOR: Pink.rs - 23.01.2019 | 13:52


Poznati pevač Saša Kapor jedan je od retkih predstavnika estrade koji može da se pohvali stabilnim brakom sa koleginicom Nikolinom Kovač Kapor sa kojom ima i sina Nikolaja. Njih dvoje važe za skladan par, a pažnju ne privlače skandalima.

Foto: Republika

Progovorio o bolesti... Saša Kapor sa suprugom Nikolinom

Mladi pevač, iako nikada ne govori o privatnom životu tek sada, posle sedam godina progovorio je o bolesti s kojom se suočava skoro deceniju:

- Taj problem se vuče zadnjih sedam godina, to je u procesu lečenja i sigurno je da će se zalečiti, e sad na koji način videćemo. To je hronično oboljenje oka, koje neki kažu da ne može da se izleči, a dobio sam informacije da su ljudi rešavali problem sa tim glaukomom. Sada koristim kapi koje stavljam svakodnevno, a idemo ka tome da vidimo na koji način to može trajno da se reši - istakao je Kapor.

Foto: instagram.com/sasa_kapor_official

Ima zdravstveni problem... Kapor

Ipak, ova bolest ne sprečava ga da nesmetano radi i snima pesme, pa je istakao da se njegova najnovija numera dobro zavrtela:

- Pesma "Čuvam nju" naišla je na super odziv publike i ljudima se sviđa, što mi je veoma drago. To je fazon rnb repa sa primesom folka - kaže Kapor.

Poznati pevač prokomentarisao je i brojne seks skandale koji su u poslednje vreme glavna tema javnosti. A na pitanje da li eksplicitne fotografije razmenjuje sa suprugom Nikolinom, Kapor je imao spreman odgovor:

- Mi nemamo generalno takav odnos za sada, možda ćemo ga imati u budućnosti, još smo mladi - kroz smeh je rekao Saša, a Nikolina je to i potvrdila.