Zanimljivosti

JEZIVO PREDVIĐANJE O SMRTI KRALJA ČARLSA: Datum je navodno poznat, kažu da mu nije ostalo mnogo vremena

Evo šta se tvrdi da će se desiti u budućnosti.

03.05.2024 13:01

JEZIVO PREDVIĐANJE O SMRTI KRALJA ČARLSA: Datum je navodno poznat, kažu da mu nije ostalo mnogo vremena
Foto: Tanjug/AP

Nakon smrti dugogodišnje vladarke, kraljice Elizabete, Velika Britanija je zakoračila u novu eru s dolaskom njenog sina, sada kralja Čarlsa, na presto. Ovaj prelazak vlasti nije prošao neprimećeno, posebno među astrolozima koji su pokušali da predvide šta budućnost nosi za ovog novog monarha. 

Već početkom prošle godine, pojedina proročanstva su nagoveštavala izazovnu godinu za kralja Čarlsa, prognozirajući da će njegova vladavina biti kratkog daha.

Nažalost, neka od ovih predviđanja su se već ostvarila. Naime, odmah nakon stupanja na tron, Čarlsu je dijagnostikovan rak, a dodatno su ga opteretili zdravstveni problemi njegove snaje, buduće engleske kraljice Kejt Midlton.

Tanjug/AP

Ovo je navodni datum smrti kralja Čarlsa

Iako su neki od njegovih obaveza preuzeli supruga Kamila Parker Bouls i sin Vilijam, Čarls i dalje čvrsto drži kormilo i za sada ne pokazuje nameru da se povuče, suprotno predviđanjima nekih astrologa.

Predviđanja kažu da se datum bliži

Međutim, neka proročanstva izazivaju jezu, poput onih Nostradamusa koji su predvideli ne samo kraj Čarlsove vladavine već i nasleđivanje trona od strane princa Harija. Ova predviđanja dodatno pojačava čuvena vidovnjakinja Jasmin Anderson, koja ukazuje na astrološke znake koji ukazuju na turbulentne vremenske periode tokom Čarlsove vladavine.

Najviše je potreslo javnost bizarno proročanstvo o tačnom datumu Čarlsove smrti, objavljeno na Tviteru od strane osobe po imenu Logan Smit. Iako je datum Elizabetine smrti bio tačan, predviđanje o Čarlsovoj smrti ostavlja mnoge u strahu, s navodnim datumom 28. marta 2026. godine.

Dok ova proročanstva ostaju predmet spekulacije, ostaje da se vidi da li će se ostvariti ili ne.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)