Vranješ konačno progovorio: Duško je znao za Jeleninu i moju vezu!


IZVOR: Vip - 21.01.2019 | 08:01


Prašina koja se podigla oko skandala koji je najpre počeo za Božić informacijom da je Duško Tošić, svojoj supruzi Jeleni Karleuši oduzeo telefon u kom je pronašao prepisku sa fudbalerom Ognjenom Vranješem, kasnije je dobio epske razmere kada su se u javnosti pojavile i fotografije na kojima je pop diva naga.

Foto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ, instagram.com/ognjen_vranjes

Oglasio se Vranješ...

I dok se spekulisalo o vezi Jelene i Ognjena, pevačica je sve demantovala dok je fudbaler ponavljao da on nije samo fan koji ju je, navodno, proganjao.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Znao za vezu svoje supruge i kolege...

Vranješ je sada posle nekoliko dana otkrio još jednu šokantnu činjenicu, a to je da je Jelenin suprug Duško Tošić znao za vezu svoje supruge i njega. 

- Nikada nisam bio fan i niko nikada nije mogao, niti će moći tako da me predstavi. Duško je znao za moju i Jeleninu vezu, a ja ne želim više da budem deo ove priče. Dosta mi je svega - izjavio je Ognjen.

S druge strane, Jelena ovu izjavu nije komentarisala, a ni Duško Tošić koji je pre dva dana proslavio rođendan u Kini sa suprugom i ćerkama Atinom i Nikom. 

Foto: instagram.com/karleusastar

Pokazali da su na okupu... Jelena i Duško sa ćerkama

Iako ova afera ozbiljno potresa javnost, a verovatno i njihovu porodicu, Jelena je objavila fotografiju sa slavlja svog supruga na kom deluju kao srećna porodica. 

Podsetimo, skandal čiji glavni akteri su Jelena Karleuša, Duško Tošić i Ognjen Vranješ počeo je za Božić kada je Duško oduzeo Jeleni telefon u kom je pronašao dopisivanja sa Vranješom. Nakon toga usledila je javna svađa Karleuše i Vranješa, iznošenje nagih fotografija i detalja afere, a javnost se svakog dana šokira novim informacijama. U nedelju je objavljen i video koji je nastao u momentima kada je Jelena saznala da su u javnost isplivale informacije o njenoj aferi.