ŠOKANTAN SNIMAK: Vozač šeta psa dok vozi! Skandalozan video iz Vračevog Gaja izazvao gnev javnosti (VIDEO)


IZVOR: Republika/A.N. - 21.01.2024 | 21:01


Šokantan snimak: Vozač šeta psa dok vozi automobil

Foto: Društvene mreže
ŠOKANTAN SNIMAK: Vozač šeta psa dok vozi! Skandalozan video iz Vračevog Gaja izazvao gnev javnosti (VIDEO)


Na društvenim mrežama nedavno se pojavio šokantan snimak koji je izazvao ogorčenje javnosti. Na "Instagram" stranici "192_rs" objavljen je video na kojem se vidi vozač ili suvozač automobila kako šeta psa na povocu dok se vozilo kreće. Snimak je nastao u Vračevom Gaju, a brzo je izazvao lavinu negativnih komentara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 


Reakcije javnosti

Pored same objave, ispod snimka su se nizali komentari osude. Korisnici društvenih mreža nisu krili svoje ogorčenje, a neki su čak izrazili želju da vozač bude kažnjen zbog ovakvog ponašanja. "E go**o smrdljivo bolesno, tebe treba zavezati", "Smrdljivče pogani" - samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod ovog skandaloznog videa.

Pravne posledice

Ovakvo ponašanje vozača, šetanje psa dok se vozi automobil, nije samo neodgovorno već i protivzakonito. Prema saobraćajnim propisima, vozači su dužni da se pridržavaju pravila i propisa kako bi obezbedili bezbednost svih učesnika u saobraćaju, uključujući i životinje.

Apel za odgovorno ponašanje

Ovaj slučaj još jednom ističe važnost odgovornog ponašanja u saobraćaju. Vozači treba da budu svesni posledica svojih postupaka i da poštuju propise kako bi sačuvali svoju i tuđe živote. Takođe, briga o kućnim ljubimcima podrazumeva i odgovorno ponašanje prema njima, kako u domu, tako i u javnosti.

Iako je ovaj snimak izazvao negativne reakcije, možemo se nadati da će poslužiti kao podsetnik svima da je bezbednost u saobraćaju i briga o životinjama od velikog značaja.

 

 

BONUS VIDEO