KAD VAM ĐILAS PRIČA O BORBI PROTIV KRIMINALA TO VAM JE KAO DA AL KAPONE ISPOVEDA GREŠNIKE! Brutalan odgovor Vučiča na skandalozan potez tajkuna koji LOBIRA PROTIV SRBIJE!


IZVOR: Republika - 05.11.2021 | 11:48


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić reagovao je na posetu Dragana Đilasa Vašingtonu, gde se on sastao sa Bajdenovim izlaslanikom za Balkan, Gabrijelom Eskobarom, i sa njim udario na sopstvenu zemlju i sve srpsko.

Foto: ST/P. DIVAC, N. Pančić

Dragan Đilas i Aleksandar Vučić 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarao je danas, tokom obilska radova na Dunavskom koridoru, na pitanja novinara u vezi sa informacijom da je Dragan Đilas otputovao u Ameriku i u prostorijama Stejt Departmenta se zajedno sa svojim zamenikom Borkom Stefanovićem sastao sa Gabrijelom Eskobaromspecijalnim izaslanikom šefa SAD Džozefa Bajdena za Zapadni Balkan. 

Upitan šta misli šta je Đilas tačno radio u SAD i o čemu je mogao da razgovara sa visokim američkim zvaničnikom, Vučić je istakao kako zaista nema informacije o čemu su oni tamo razgovorali i da je o pomenutom susretu saznao iz saopštenja. 

- Koliko sam video, pričali su o borbi protiv kriminala. Zamislite, Đilas priča o borbi protiv kriminala. Verica Barać se u grobu okreće. Đilas priča o borbi protiv kriminala... -
ponavljao je u neverici predsednik Vučić, a zatim nastavio:

- To je kao kad bi Al Kapone postao sveštenik i počeo u ispovedaonicu da privodi ljude i da im okajava grehe. E to vam je isto kao kad vam Đilas mrtav ozbiljan priča o korupciji i kriminalu. Da ne poverujete šta je sve moguće. Baš me intreresuje šta je on to mogao da priča o koruopciji i kriminalu - naglasio je predsednik Srbije.  

Podsetimo, Đilas se pohvalio na društvenim mrežama da je otputovao u Vašington i da se fotografisao sa Eskobarom, sa kojim je, sudeći po temama, napadao sopstvenu zemlju i narod zarad ličnih interesa.