Hit transfer: Hasan Dudić u Srpskoj desnici!


IZVOR: E. S. T. - 10.07.2019 | 05:28


Poznati folk pevač Hasan Dudić postao je član Srpske desnice Miše Vacića! Za Srpski telegraf juče je poručio da svečano slavi ulazak u tu stranku.

Foto: ST/N. PANČIĆ/Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Foto: Ilustracija

- Ja sam veliki prijatelj Miše Vacića, u čijoj stranci su sve mladi ljudi koji poštuju sve nacije, a sirotinji pomažu i zbog toga sam se odlučio da budem kod njih - objasnio nam je Dudić.

Ni Miša Vacić ne krije zadovoljstvo novim članom.

- Veliko mi je zadovoljstvo jer je Dudić dokazani srpski rodoljub i čovek čiji duh je, iako dolazi od etnički različitih roditelja, srpski. On je neko ko je ceo svoj život proveo kao radna osoba - i kao kompozitor, pevač i bokser, svestran je i ostvaren na svim poljima u životu, a za mnoge ljude je legenda. Čast mi je što je neko takav prepoznao svoj put u Srpskoj desnici, pogotovo imajući u vidu da njemu ništa ne treba, već da je došao sebe da daje - rekao je Vacić za Srpski telegraf.

Odluka predsednika Srpske desnice da je Dudić pristupio i da je ujedno postavljen za predsednika Saveta za ljudska i manjinska prava u toj organizaciji objavljena je i na društvenim mrežama, gde je odmah postala apsolutni hit.