Zanimljivosti

DRAGANA, BUBA ILI JAMI - ČIJA ĆERKA JE NAJLEPŠA: Naslednice pevačica koje izgledaju kao boginje! (FOTO)

Sve tri su kopije svojih majki, sličnost je neverovatna.

28.04.2024 11:01

DRAGANA, BUBA ILI JAMI - ČIJA ĆERKA JE NAJLEPŠA: Naslednice pevačica koje izgledaju kao boginje! (FOTO)
ST/Dragan Kadić, Antonio Ahel/ATAImages

Dragana Mirković, Buba Miranović i Jasmina Milenković Jami osim pesmom publiku su osvojile i stasom. Godinama su svrstavane među najlepše srpske pevačice. Iako najstarija među njima Buba i danas sa 57 godina izgleda brutalno. Njena vršnjakinja Jami propuno je promenila lični opis zahvaljujući esteskim intervencija, dok dve godine mlađa Dragana Mirković kako se čini uspešno drži korak sa starijim koleginicama.

Danas, one su i majke odraslih ćerki koje izgledaju kao boginje. Ono što posebno upada u oči je da sve tri ćerke poznatih ličnosti neverovatno liče na svoje majke iz mladosti.

 

Manuela Bijelić

Ćerka Dragane Mirković i Tonija Bijelića koji su nedavno obelodanili da se razvode posle 24 godine braka, izrasla je u pravu lepoticu. Ima dugu crnu kosu, a likom i stasom je preslikana majka. Estrada je ni malo ne zanima, svoju privatnost čuva daleko od očiju javnosti i da nije objava njene majke ne bi se ni znalo kakvu lepoticu Dragana ima. Iako je odrasla u luksuzu važi za stidljivu i povučenu devojku, a prema rečima njene majke vrlo je skromna i ne želi da nosi brendiranu garderobu, iako bi mogla da kupi sve što poželi.

 

 

Kristina Miranović

Ćerka Bube Miranović još jedna je lepotica koja odbija da bude pod lupom javnosti zbog svoje majke. Sličnost sa Bubom je vrlo uočljiva, a kako je pevačica naslednicu dobila sa samo 19 godina, lepa Kristina je odavno udata, ali i dalje odbija bilo kakvo eksponiranje u javanosti.

-Moj prelepi anđeo i najbolja ćerka – napisala je Buba uz jednu od vrlo rekih fotografija svoje naslednice koju je objavila na društvenim mrežama.

 

 

Lea Milenković

Ćerka Jasmine Milenković Jami kopija je svoje majke koja je svojevremeno žarila i palila na estradi. Za razliku od Manuele i Kristine, Lea voli da se slika pa je više puta učesvovala sa majkom u nekoliko emisija. Kao i njena mama i Lea je plavuša, a sličnost mame i naslednice posebno je došla do izražaja nakon estetskih zahvata koje je imala Jami, pa sada izgledaju kao sestre, a ne kao mama i ćerka. Ni Leu ne zanima estrada, a uspešan je student na Faklutetu za bezbednost i diplomatiju.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)