ĐURĐEV OŠTRO ODGOVORIO KURTIJU! Kada terorista proziva Miloša Vučevića, to je neoboriv dokaz da je ministar na pravom putu!


IZVOR: Republika - 23.10.2023 | 14:39


To nije samo napad na Vučevića lično, već i napad na Vojsku Srbije, državu Srbiju - rekao je Đurđev

Foto: Medija centar Beograd
ĐURĐEV OŠTRO ODGOVORIO KURTIJU! Kada terorista proziva Miloša Vučevića, to je neoboriv dokaz da je ministar na pravom putu!

Nakon novih laži koje je premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti izrekao o događajima u Banjskoj i teških izmišljenih optužbi na račun ministra odbrane Miloša Vučevića, oglasio se predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

- Aljbinu Kurtiju, islamskom fundamentalisti i osuđenom teroristi koji je ponikao na idejama Dreničkog klana priviđa se nekakav novosadski klan sa Milošem Vučevićem na čelu. To nije samo napad na Vučevića lično, već i napad na Vojsku Srbije, državu Srbiju i grad Novi Sad, koji su očigledno trn u Kurtijevom oku jer dotični ne može i neće ostvariti svoj krajnji cilj, a to je da protera sve Srbe sa Kosmeta - izjavio je predsednik Srpske lige.

Prema njegovim rečima, Vučević je meta Kurtijevih lažnih optužbi jer je, zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, kao druga politička ličnost u zemlji garant da će država Srbija zaštititi Srbe u njenoj južnoj pokrajini.

- Vučević je odmah na početku svog mandata pokazao od čega je napravljen, jer je neutralisao dva Kurtijeva drona u rejonu Raške. Već je na njemu Kurti polomio zube i opet će, pa zato uz pomoć svojih barjaktara u Beogradu pokušava da slomi Srbiju iznutra lažima i dezinformacija, ali je to unapred propala priča - podvukao je Đurđev.

Predsednik Srpske lige uveren je u Vučevićevu nepokolebljivost i spremnost da se na svaki način žrtvuje za svoju zemlju i narod.

- Uporedite samo gradove koje na Kosmetu vode Kurtijevi jurišnici, a koji su leglo kriminala, prostitucije i trgovine drogom, sa Novim Sadom koji je iza sebe Vučević ostavio nakon desetogodišnje vlasti. Novi Sad je nedostižna kategorija za Kurtija i njegove primitivne saradnike i gradove poput njega mogu videti samo na razglednici - zaključio je Đurđev.

BONUS VIDEO