PACOLI NA APARATIMA ZBOG ĐOKOVIĆA! Albanski lobista napao Srbe na Kosovu pa "ukanalio" sam sebe: "TREBA DA BUDE ODSTRANJEN!" (FOTO)


IZVOR: Republika - 29.09.2023 | 12:57


Bedžet Pacoli, predsednik Alijanse za Novo Kosovo, javno je kritikovao Đokovića na svom profilu na društvenim mrežama.

Foto: www.profimedia.rs
PACOLI NA APARATIMA ZBOG ĐOKOVIĆA! Albanski lobista napao Srbe na Kosovu pa "ukanalio" sam sebe: "TREBA DA BUDE ODSTRANJEN!" (FOTO)

Novak Đoković, prvi reket sveta, nedavno je izazvao kontroverzu u glavi albanskog lobiste Pacolija. Đoković je podelio fotografiju koja je nastala ispred Hrama Svetog Save u Beogradu na kojoj je stajao natpis: "Svaka suza Boga moli, svakog Srbina duša boli."

 

 

Međutim, Bedžet Pacoli, predsednik Alijanse za Novo Kosovo, javno je kritikovao Đokovića na svom profilu na društvenim mrežama. U svom komentaru je napisao: "Kakav uzor je Novak Đoković sportu i svetu kada hvali i veliča teroriste? Odvratno ponašanje!" Ovo izaziva dodatnu napetost u vezi sa pitanjem Kosova i Metohije i pitanjem kako svetski poznate ličnosti utiču na javno mnjenje putem društvenih mreža.

Pored Pacolija, i Ljubomir Filipović, političar iz Crne Gore, takođe je kritikovao Đokovića i pozvao na njegovu suspenziju iz tenisa. Filipović je naveo da Đoković "treba da bude odstranjen iz tenisa doživotno" zbog njegove objave o Kosovu i Metohiji.

BONUS VIDEO