"JUNACI" NESREĆNI! Premijerka Brnabić reagovala na PRETNJE UBISTVOM upućene Vučiću! "Gazite srpsku zastavu, a predsednik vas ŠTITI"!


IZVOR: Republika - 15.02.2023 | 21:22


Tokom skupa desničara isšred Predsedništva upućena je i direktna pretnja ubistvom Vučiću pod parolom "Ko potpiše, njega ubiše".

Foto: Printskrin/RTV Pink
"JUNACI" NESREĆNI! Premijerka Brnabić reagovala na PRETNJE UBISTVOM upućene Vučiću! "Gazite srpsku zastavu, a predsednik vas ŠTITI"!

Premijerka Srbije Ana Brnabić reagovala je na svom Tviter nalogu povodom pretnji ubistvom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koje su danas izrečene ispred Predsedništva na skupu ekstremista.

 

 

- Gazite srpsku zastavu, pozivate se na drugu državu, pretite ubistvom predsedniku. Znajte da i vas štiti Aleksandar Vučić, zarad stabilnosti. Da nije tako, dočekalo bi vas večeras desetine hiljada članova Srpske napredne stranke. Ovako, vi njemu pretite, on zbog Srbije vas štiti. "Junaci" nesrećni - napisala je Brnabić.

Ultradesničar Damjan Knežević prethodno je večeras na protestu protiv francusko-nemačkog plana izgovorio “kunem vam se spremni smo za mnogo više od nereda”, što bi mogla da bude potvrda o nameri pucača Dejana Bobočeka iz iste organizacije kod koga je danas pronađen jedan karabin sa optikom i pet komada municije, sa kojim se nezavnično uputio na skup.

Inače, tokom skupa upućena je i direktna pretnja ubistvom pod parolom "ko potpiše, njega ubiše".

Bonus video: